|
|
#11 |
|
Helal sana ismailhaniye
"kim bu ismail haniye..sadece merak ettim""inşallah ayıplamassın-bilmemek ayııp değil öğrenmemek ayıp.bende öğrenmek için soruyorum-" "neden açıklama getiriyorumki siz zaten yanlış anlamassınız ve de rencide etmessiniz değilmi"" gelelim konumuza: ben bu konuda dertliyim o yüzden öyle yazdım.. geçen seçimlerde sizler gibi lerle tartışıyorduk bize habire laf atıyorlardı hatta son gün bizim gazetede sizi %3,5 göstermiştide o gazeteye ve okuyanlara toptan hakaretler etmişti bende ankettir söyleyecek bi şey yok demiştim.. ertesi gün akşamı gördükki 3,5 değil 2 küsürlerde kalmışş yani aşağıladığı hakaret ettiği o gazete onların ouanını yükselterek yazmış..kırılmasınlar diye ama müslümanız diyorlarya hiçde öyle değiller.. her müslümanın her hareketi müslümanca olamayabileceği gibi her münkirinde her tavrı münkirce olmayabilir.. müminde kafir sıfatı kafirde mümin sıfatı olabilir.. inşallah sadece müslümanız sözü ile yetinenlerden olmayalım olalım ama söylemeyelim hep söylerler ama hiç değillerdir.. maalesef öyledirler |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|