![]() |
#11 |
![]() Arkadaşlar bu arada chp nin sultangazi başkanı adayını kayınpederi aramış ben kızımı baykala vermedim sana verdim gibi bir görüşme geçmiş aralarında
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Arkadaşlar aklıma bi atasözü geldi ama biraz argo: alışmayan ... .... durmaz. diye
amacı hizmet olmayanların sonu hezimet oldu işte İNŞALLAH yerel seçimlerde de amacı hizmet olmayanların sonu hezimet olur... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Ne güzel gelip rozetlerini atıp atıp gidiyorlardı yahu.. (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
İnşallah Sultangazide ErCan Karabayır'da Bir şekilde Kurtulur... Her Ne şekil olursa olsun... Ama Onlarda Bacılarımız Abilerimiz, Kardeşlerimiz... Allah oyala devam edenleri islah eylesin.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Valla, Sultangazi, Samandıra, Sarıgazi felan o tarafları çok iyi bilirim. Bizimde akrabalar çok orda, çok gider gelirdim görüş olarakta geneli muhafazakar zaten..
Kaldı ki Erzurumluların çoğunlukta olduğu yerde CHP imkansızdır zaten.. Önceden MHP çok götürürdü şimdi AK Parti alıyor o oyları.. Yani taban belli CHP bin dereden su getirse sokmez, açılım felan yaramaz 'çarafa dolanmak' tabirinin tam da içine düşmüş olurlar böyle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
![]() Bu Bahsedilen İnsalar Hayatlarında MHP'ye oy vermemiş insanlardır... Çünkü MHP Hiç bir zaman Kürtler İçin ÇAzibe Merkezi Olmamıştır.. Kardeşim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Belliydi zaten baykala burdan pihnani den "Yalandan da olsa" şarkısını gönderiyorum.
Saygılar Ak Gençlik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|