Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 02-05-2009, 18:01   #11
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
ak61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu adamı Chp nin dışında tutuyorum, muhalefet yapcaksınız bunun gibi yapında. Bu nedir ya modellik değil burası seçim arenası.
Sorun nedir biliyor musunuz?Samimi ve dürüst olamamanın,olmak görüntüsü vermek..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 18:47   #12
Kullanıcı Adı
halil_han
En çok da fotorafçıyla aynı karede çıktığı ve acayip bir duruş sergilediği fotoyu sevdim. Onu kullansın seçimlerde. Farklı bir kişilik diye de sunar kendisini.
halil_han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 18:49   #13
Kullanıcı Adı
ak61
Alıntı:
halil_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En çok da fotorafçıyla aynı karede çıktığı ve acayip bir duruş sergilediği fotoyu sevdim. Onu kullansın seçimlerde. Farklı bir kişilik diye de sunar kendisini.
:D:D:D:D

Valla ona bende çok güldüm.

Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sorun nedir biliyor musunuz?Samimi ve dürüst olamamanın,olmak görüntüsü vermek..!

Olmaya çalıştığı profil bu olsa gerek...
Demekki samimi olan, illa ki stüdyoda samimi olmuyor.

Konu ak61 tarafından (02-05-2009 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir..
ak61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 18:56   #14
Kullanıcı Adı
ak_cag
yeminediyorum bu adam belediye baskani olamaz....
ak_cag isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 23:20   #15
Kullanıcı Adı
kolbay
kolbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2009, 00:05   #16
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
arkadaşlar yaptığınız kesinlikle çok ayıp...ne demek sahte seçim pozları ishak kardeşim...tüm siyasiler yapıyor bunu neden kılıçdaroğlu yapınca sahte oluveriyor...siyaset rakiplerin halka daha iyi hizmet yapma yarışıdır...herkesin fikrine saygılı olalım...ister misiniz bir chp li sayın başbakanın ya da kadir topbaşın resimleri için sizin kullandıklarınızı kullansın...
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2009, 01:09   #17
Kullanıcı Adı
akmmr
Alıntı:
muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar yaptığınız kesinlikle çok ayıp...ne demek sahte seçim pozları ishak kardeşim...tüm siyasiler yapıyor bunu neden kılıçdaroğlu yapınca sahte oluveriyor...siyaset rakiplerin halka daha iyi hizmet yapma yarışıdır...herkesin fikrine saygılı olalım...ister misiniz bir chp li sayın başbakanın ya da kadir topbaşın resimleri için sizin kullandıklarınızı kullansın...
burada mizahi bir eleştiri yapılıyor bu kadar abartmaya gerek yok...
akmmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2009, 11:54   #18
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
Alıntı:
akmmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
burada mizahi bir eleştiri yapılıyor bu kadar abartmaya gerek yok...
kardeşim abartan sizsiniz ben değil...böyle mizah mı olurmuş...
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2009, 11:59   #19
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsmi güzel kardeşim neyin ne olduğunu hepimiz çok iyi bilmekteyiz.Benim milletimin başına geçip,belediye başkanlık yapacak kişinin tiyatro oynamasına gönlüm razı değildir,senin razıysa birşey diyemem.Şimdi kalkıp Kılıçdaroğlunu tartışmak doğru değildir,kendisi kendisinin hertürlü ispatlamıştır?!Bu pozlarda anlatılmak istenilen samimiyet ve dürüstlük abidesinin varmış gibi gösterilmek istenilmesi..!Merak etme eğer ki;Recep Tayyip Erdoğan samimi ve dürüst olmadığına kaanat getirseydim Chplilerden önce ben eleştirirdim...Göz var mizan var....
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)