Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-07-2009, 11:22   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Hem çarşaflı hem CHP'liyiz dediler
CHP açılım savaşında sarpa sardı. 'İnançlılar partiden ayrılıyor' iddialarının gerçeği yansıtmadığını savunan CHP'nin İstanbul'daki toplantısına çok sayıda türbanlı ve çarşaflı kadın katılarak destek verdi.

CHP Eyüp Belediye Başkanı aday adayı Emin Atmaca'nın CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'e yönelik iddiaları karşısında CHP ilçe teşkilatlarından Sevigen'e destek geldi. CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat ile Sultangazi Belediye Başkan adayı Ercan Karabayır'ın düzenledikleri basın toplantısı çarşaf şovuna dönüştü. Atmaca'nın Sevigen'in 'kendisinden etik olmayan bazı isteklerde bulunduğu ve bu nedenle parti rozetini çıkardığı' açıklamasına Mehmet Polat, 'İftira. Aday gösterilmediği için bu açıklamayı yaptı' dedi.
Polat, toplantıda şöyle konuştu: 'Bu arkadaşın inançlı insanların CHP'den ayrıldığı şeklinde açıklamaları doğru değil. Olayla ilgili gazetede çıkan resimler adayımız Ercan Karabayır'ın partiye katılım töreninde çekilmiştir. Aday adayı arkadaşımız kendisine hakim olamamış ve bir takım odaklar tarafından yönlendirilmiştir. Eğer dediği gibi daha önce istifasını verdiyse, neden bu açıklamayı yapmak için adayın isminin açıklanmasını beklemiştir.'
Ercan Karabayır da CHP'de siyaset yapmaktan onur duyduğunu ifade ederek, 'CHP bizi gelenek, görenek düşüncelerimiz ve yaşam tarzımızla kabul etmiştir. Biz de bununla gurur duymaktayız. Bu haberler kararlılığımızı bozamaz' diye konuştu.

Bizi böyle kabul etti

Sultangazi'de ezber bozduklarını iddia eden Karabayır, 'CHP'den aday olmasam da devam edecektim. Ben daha önce siyaset yapmadım. Biz siyaseti aday olmak için değil, topluma hizmet için yapıyoruz. Bizi olduğumuz gibi kabul eden Sayın Genel Başkan'a teşekkür ediyorum' dedi. Karabayır'ın eşi Leman Karabayır ise Emin Atmaca'nın rozet çıkardığı toplantıya ilişkin basında kendi çarşaflı fotoğraflarının yer aldığını belirterek, 'Öyle bir şey yok. Görünce çok şaşırdım' diye konuştu.

CHP toplumda ferahlık sağladı

CHP lideri Deniz Baykal Star Haber'e son günlerdeki açılımları değerlendirirken şöyle konuştu: '25 Kasım 2008'de AKP Grup toplantısında örtülülere rozet takılması ile ilgili olarak bana 'dik dur boyun eğme' tavsiyesini yapmıştı. 'Temennim o dur ki olumsuz çıkışlar olacaktır. Sayın Genel Başkan dik durmalıdır' gibi açıklamalarda bulunmuştu. Öyle anlaşılıyor ki başlangıçta verdiği destekten şu an Başbakan pişman. Daha önceki söylemlerinden vazgeçmiştir. Bu tutarsızlıkla CHP'yi eleştirmektedir. Ben aynı noktadayım ama Başbakan bulunduğu noktayı değiştirmiştir. Yaklaşımımız toplumda farahlık getirmiştir.'

(Akşam)

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-07-2009, 11:26   #2
Kullanıcı Adı
ebu ubeyde
çarşaflarından utansın bunlar tağutu destekliyorlar....
bunlar ahiret günü allahın huzuruna liderinin arkasından çıkacağını bilmiyormu baykalın arkasında allahın huzuruna nasıl çıkarlar.........
ebu ubeyde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 21:24   #3
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
Alıntı:
Karabayır'ın eşi Leman Karabayır

eşi leman karabayır mı??
işte buna gülerim..
ah bide haberi doğru yapsalar...
adamın hanımı pardesülü diye ...abisinin hanımını konuşturuyolar...
çarşafı bir tesettür aracından çıkarıp ..siyasi malzeme yapanlara lanet olsun!!!
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 21:38   #4
Kullanıcı Adı
muhammed.ikb
zaten çarşaf açılımı ilk sultangaziden başladı...sonra diğer yerlere sıçradı
muhammed.ikb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2009, 21:41   #5
Kullanıcı Adı
NS
baykal bu kadar cambazlık yapıyor ama halkın bunu benimseyeceğini ve tabanından da oyların dsp ye kayacağını düşünüyorum
NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2009, 02:39   #6
Kullanıcı Adı
ak61
Chp'nin mantığı şu Eyüp Ümraniye Sultanbeyli'den oy falan alamıyoruz ne kaparsak kardır diyorlar.
ak61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)