![]() |
#4 |
![]() kavgamız seninle onunla değil
kavgamız fakirlikle sefaletledir fakire aş verip doyuran kimdir ak partidir kardeş ak parti akpartiliyiz kardeş ak partili ak ak ak ak ak ak ak ak ak ak partiliyiz kardeş ak partili eşarplı bir bacı gördüm ağlıyor yürek parçalandı kalbim yanıyor gül cumhurbaşkanı tayip başbakan oluyor ak partiliz kardeş ak partili ak ak ak ak ak ak ak ak partiliyiz kardeş ak partili ister eşarplı ol ister baş açık adem ile havvadan hepimiz kardeşık zulme boyun eyme zafer yaklaşık ak partiliyiz kardeş ak partili ak ak ak ak ak ak ak ak ak ak partiliyiz kardeş ak partili demokrasi bizde huzur bizdedir el ele verip te kenetlenelim yurdu soyanlara şamar atalım ak partiliyiz kardeş ak partili ak ak ak ak ak ak ak ak ak ak ak partiliyiz kardeş ak partili mehmet ali nerde idin sen nerde sazdan ses çıkmıyor eksikmi perde türk kürt ayıranlar düşsünler derde. domokrat anti demokrat ayıranlar düşsün derde. ak partiliyiz kardeş ak partili ak ak ak ak ak ak ak ak ak partiliyiz kardeş ak partili ben bu şiiri iki dönem önce yazmıştım ve iskenderundaki yönetime sunmuştum ama malesef kimse bana ve bu şiire önem vermedi çünkü ben iskenderunda yaşayan mardinliyim bu şiirimi makamıylande söylüyorum saygılar sevgiler allah yar ve yardımcınız olsun mardininsesi m.ali aydoğdu Konu ali aydogdu tarafından (02-10-2009 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
akpartiforum kuruluşu, herkesi kucaklıyoruz, misyonumuz, sevgimiz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|