![]() |
#11 |
![]() Kendinizi nasıl hissediyorsunuz? -Yirmi yıldır nasıl hissediyorsam öyle. Yani? -Kendimi biraz hissediyorum. Biraz ne? -Biraz. ![]() ..ŞU ÜÇ GÜNLÜK ÖMRÜNE BENİ SIĞDIRAMADIN..!! ![]() “İnsanların çoğu, itirafın yerine iddiayı, acziyetin yerine öfkeyi, çaresizliğin yerine avuntuyu koyarak öldürüyorlar vakitlerini.” ![]() ... Gelsin hayat bildiği gibi ... ![]() "...Biliyorum bütün sözler yavan, bütün sözcüklerin içi boşaltılmış, bütün anlamlar kullanılmış, bütün anlar uçucu; kelimeye dökülen her duygu, kendiliğinden soğuk bir klişe oluveriyor; hiç bir sözcük duygularıma da yüreğime de yetmiyor. ![]() ''İnanıyorum ki, İstanbul’ a ya bir şeylerden kaçarak varılır, ya da gün gelir ondan kaçılır...'' ![]() ''Ne varmayı arzuladığım bir öte diyar, ne de bir yerlerde bıraktığım kayıp bir cennetim var. Sadece çıkmak istiyorum. Çıkmak da değil, çıkabilmek... Ben o ihtimali seviyorum. Seçeneğim olmasını, kapının aralık kalmasını... Durmuşum bir eşikte, ne bir adım geri, ne bir adım ileri, uzatmışım kafamı aralıktan dışarı, sırtımı dönmüşüm o cehennem sıcağına, mutlu mesut, çocuk çocuk soluklanıyorum serinlikten, ötesi gerisi ne gam.'' ![]() Gönlümdeki küçük, bir aşk oyunu mu? Böyle gitmez, bilmiyorum ben sonumu.. Dudaklarımda, aşk Kalbimde, bir sızı Her günüm, gözyaşı Her anım, ah acı |
|
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
avatar, avatar için resim, İmza |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|