|
|
#11 |
![]() Şimdi git baharla gel Saçlarında gül tozları bulunsun Güneş sarardığında gel Yanında mutlaka gündoğumu olsun Bölünmüş uykulardan uyanıp da gel Dağ rüzgarları getir eteklerinde Bir tutam şiir topla bana Son mısrası kavuşmak olsun Şimdi git Çok yalnızım İçim çok kalabalık buralarda gece uzun gün ışığı yakındır var git artık bakma ardına ölüme fazla sokulma ama düşün ki mevsim rüzgarlarının savurduğu bir orman insan sev onu, sokul, konuştur doludur fazla üstüne varma Bilerek yapılan yanlışa, yalan denir.. Öyle karanlık bir kutu ki insan Kimse hakiki bir cevap veremez sorsan Elimi tut ve Bir cümle söyle İçinde yalan olmayan bir cümle Gariptir insanoğlu; yürümez, sevmez, mektup yazmaz, ağlamaz ve dua etmez... Sonra da mutlu olamıyorum, der! B a z e n a n ı l a r a e n ç o k y a k ı ş a n e l b i s e, b i r k a ç d a m l a g ö z y a ş ı d ı r u n u t m a... Ve öğrendin sende sonunda Ben gibi susarak özlemeyi . . . İnsanların çoğu, itirafın yerine iddiayı, acziyetin yerine öfkeyi, çaresizliğin yerine avuntuyu koyarak öldürüyorlar vakitlerini. |
|
|
| Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
| avatar, avatar için resim, İmza |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|