|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Bu yakın tarihten kasıt 5-10 yıllık yakın tarih mi yoksa daha ileri mi? İkincisi ise benimde istediğiniz türde yardımlarım dokunabilir.. Allah yardımcınız olsun...
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben Yasin kardeşimin amacını anladım aslında.. Fakat bazı arkadaşlar nedense heves kırıcı yorumlarda bulunmuşlar..Hoş olmamış.. Evet medya takip ve bir çok yayın organı bunları takip ediyor ve kaydediyor..Ama Yasin'in demek istediği bunları bir araya toplayıp halkın eline dağıtmak,halkı bilgilendirmek..
Ben Yasin'in elindeki belgelerin sadece az bir kısmını gördüm mesela.. Ve inanın çok araştırmama,merak edip elimden geldiğince takip etmeme rağmen bir çok şeyi bilmiyordum onun vesilesiyle öğrendim..Benim gibi bir çok şeyden hala bi'haber olan insanlar muhakkak vardır..Bu belgeleri bir kitap haline getirmek yada özel bir site açmak bir çok kişinin bilgilenmesine vesile olacaktır.. Birçoğu unutulan bu belgeleri birarada görmek insanları dahada kızdıracak,daha iyi kavrayacaklar neyin ne olduğunu..Yani halkın iyice bilgilenmesi açısından güzel bir düşünce.. Yasin kardeşim tebrik ederim..Sen kimseye bakma kırma hiç hevesini..Güzel bir düşünce..Ve layıkıyla yapılırsa eminim işe yarıyacaktır..Elimden birşeyler gelirse yardımcı olmaya çalışırım.. ![]() selametle.. ![]() Konu Duygu'Seli~ tarafından (02-13-2009 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
" cümlesi ile ilgilidir. Arkadaşımızın yapmaya çalıştıgı arşive dikkat ederseniz ilk cumlemde teşekkürümü ilettim.. ve onu eleştiren bir cumlem olmadı konuyla ilgili fikrini açıkladıktan sonra.. . Laf olsun diye mi yorum yazıyorsun anlamıyorum.. once bi okudugunuzu anlayın.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ortaya atarım alınan alınır..Alıntı yapmak zorunda değilim..Bir çok kişi eleştirmiş hangi birinden alıntı yapayım doğal olarak ''heves kırıcı eleştiri yapan arkadaşlar'' diye kimleri kastteğimi ifade ettim.. Sizin yazınızı görmedim ve kaalede almıyorum..Üzerinize alınmışsanız o sizin sorununuz.. Ben fikrimi söyledim ve bunun için kimse beni suçlayamaz..Yorumunuzuda şimdi okudum evet yzınızın tamamı olmayabilir ama bir kısmı içinde geçerli benim ifade etmek istediğim..Düşüncem için benimle tartışmayın..Herkesin fikri kendinedir..
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Değerli kardeşlerim hepimizin derdi aynı.. Birbirimizi anlayarak , birbirimizin göremediğimiz yanlarını güzelde göstererek , yardımcı olalım.. Sonuç almanın çok mümkün olduğu bir durumdayız ve bunu nasıl güzelce tastamam başarabilirsek başarırız bunu düşünelim..Hepinizi tebrik ederim, hepiniz çok yürekli ve değerli insanlarısınız, özünüzü korumuşsunuz...Altını çizerek çok rahatça diyorumki YAKIN TARİHİMİZDE OLANLARA TEK TEK BİR DAHA BAKMAK HERKESİN GÖZÜNÜ AÇACAKTIR DİYORUM ! HAYAL ETTİĞİMİZ TÜRKİYEYE BİZİ TAŞIYACAKTIR DİYORUM ! BUNU ELİMDEKİLERE BAKARAK DİYORUM ! ELİMDEKİLERİ HASIMLARIMIZ GÖRSE KAÇACAK YER ARARLAR DİYORUMMM ! ÇÜNKÜ BUGÜNE KADAR ÇÖZÜM DEĞİL SORUN VE İHANET ÜRETTİLER. MİLLET BUNLARI UNUTTU HEPSİNİ, GÖRSE BİR DAHA SÜPER OLUR DİYORUMMM
Bakınız mesela, şu DTP hakkında çıkan haberlere bir daha bakın diyorum !! Bunları görse herkes bir daha bunlara oy verirler mi !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte daha gidiyor böyle haberlerler asıllarını deşifre ederek ve tam daha yapıcı bizleri sımkısı kenetlendirecek haberler köşe yazılarıda var dahada ekleyemiyorum hepsini tek tek yükleyemem.. Siz bunları unutmuştunuz şimdi hatırladınız..LÜTFEN Bİ 20 DAKKA ŞUNLARI TEK TEK İNCELEYİNİZ..VE HERKES BÖYLE YAPSA NE GÜZEL BİR SONUÇ ORTAYA ÇIKAR DEĞİL Mİ ! DTP GÖMÜLÜR GİDER.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |