|
![]() |
#1 |
![]() Konu tekrardan açılmıştır.
Konu harici yorumlar derhal silinecektir. Ayrıca bu ikinci uyarım: AK Parti'li gönüldaşlarımız. Bırakın diğer partililerle dalaşmayı yeter! Yanlış kelamarı varsa 'Şikayet et' botonundan yönetime bildirin. Böyle senin şuran açık senin buran açık muhabbetlerinden kaçınalım. Hele 'mecliste koltuğu bile olmayan' bir parti mensuplarıyla asla! Prim vermeyin.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
MECLİSTE KOLTUĞU BİLE OLMAYAN bir parti diye yazabilecek kadar aşağılaşabiliyorsun. DTP'nin mecliste koltuğu var... Buyrun onlarla sohbet edin. Sİze demiyorum bakın SANA YAKIŞAN DA ODUR HERHALDE.... Yazıklar olsun bu kafaya. Hadi sana PKK artıklarıyla iyi sohbetler ![]() Eeeee ne de olsa onlar meclisteler değil mi? buyrun devam edin ![]() Utanmazsanız... hoş utanma olsaydı zaten yukardaki yazıyı yazmazdın değil mi? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Sağol hayran olduğun ve 'koltuğu olmayan TEK PARTİ' SP'Yİ gördüğün için. Lafı ortaya atmasını biliriz, koşup aa ne var orda deyip atlayanları da iyi görüyoruz. Meclisteki DTP, CHP vs. partilerden farkınız olsun bizde öyle 'sizi de muhatap alalım yada onları almayalım' tamam?.. Yalnız 1 tane koltuğu olan BBP bile değiller arkadaşlar tekrar uyarıyorum BBP'yi dahi bu üstteki yorumuma katmayın. Malum olanları zaten kendileri anlıyor. Kaale almayın. (Baksanıza konuyu değiştirmek için, üzerini örtmek için atmadıkları takla kalmadı. Dokunmayın yaralarına fazla âsileşiyorlar.) Konu FarukARSLAN. tarafından (03-10-2009 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Sizi seviyoruz ya... ne yazarsanız yazın. İstediğiniz kadar saçmalayın. Sizi seviyoruz yahu, inadına da seveceğiz. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Bizde sizi seviyoruz yahu. Eksik olmayın. Mevlana'nın sözü bizde şiar olan, koltuk aşkı felan değil hani. 'Yaradılanı Yaradan'dan ötürü seviyoruz' ya hani.. İşte öyle 'hani'.. İnadına sevin sizde. Bakın bir 'açılım haber'iyle de seviyorsunuz. Biz de sizin aylardır şu 'eleman'larınızın çamurlarını temizlemekle uğraşıyoruz amma yine de severek. Okşayarak.. (İstediğiniz kadar da çamur atın yine) Öyle işte ![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (03-10-2009 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Arslan Faruk... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
![]() Alıntı:
Çamur atan varsa o onların sorunu, beni bağlamaz... Çamur atan görürsem hangi taraftan olursa olsun çamur atıyorsun derim. "elemanlarımızdan" çamur atan gösterirseniz bende görüşlerimi yazarım. Hala sizi sevmeye devam ediyoruz. ![]() Alıntı:
Sayın farukaslan bey: Mesela şu aşağıdaki yazılar da "konu dışı edebiyatlar" sınıfına girer mi? Girmezse konuyla ilgisini bana anlatabilir misiniz? Alıntı:
Mesela bu bir edepsizlik değil mi size göre sayın farukaslan? Bunu akp icin yazılmasını istermiydiniz? [QUOTE =el-EMIN;528511]Kisi karsindakine diyecek birsey bulamassa..aninda Sahsi muhabbetler..kücümsemeler baslar. Bu Durum buradada ispatlanmis oldu. senin gibi Gavur Nicki alacagima..Muhammed Mustafa s.a.v in lakabina Aday olurum. Belki layik degilimdir..ama bu yolda ölürüm en azindan ! Aynaya bak ve ben bu cenabet Nickle kime ne satiyorum diye düsün seker..anlastik ?[/QUOTE] Sayın farukaslan: Mesela bu yazıda şahsi olabilir mi? konuş dışı olabilir mi? Yazıda geçen CENABET NİCK, SENİN GİBİ GAVUR NİCKLİ gibi kelimeler bu foruma yakışıyor mu? Bu zaten kesin konu dışı değildir ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() @redyellow..
Konuyu Farkli yere tasiyan sensin. yazdigim bir yaziya..Lakabimi baz alarak cevap vermen Olayi bu duruma getirmistir. Bende sana Konu disi gerekli cevabi verdim. Ve sordum.. el-EMIN nickini bana yakistiramayanlar kendilerine ecnebilerin Nicknamelerini nasil yakistirdilar diye sordum ? Bu ismin anlami..güvenirlik anlamini tasir..senin ismin hangi anlami tasir? Bos konusacagina geri adim at ve özür dile..bari hakkin Gözünde kücük düsme. Birde utanmadan hala sikayet ediyor. ++++++++++++++++++ ekledigimbu Konuya verilen Cevap..Nickinden utan cevabi olmustur. Konu el-EMIN tarafından (03-11-2009 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|