![]() |
#11 |
![]() şimdide cübbeli ahmetimi alet ediyorsunuz,siz nenden anlamıyorsunuz kafanz hiç mi basmıyor..
soru: pkk nın görevi nedir..?adam öldürmek ülkeyi parçalamak, ordunun görevi nedir..? bunlara dur demek.. soru:ergenekoncuların görevi nedir.?istedikleri gıbı menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda hareket etmek ve önüne ne çıkarsa bertaraf etmektir,ve hukumetleri kendi emelleri doğrultusunda hareket etmesini sağlamaktır. ali kalkancının ve fadime şahının grevleri neydi?irtica senaryosu çizip hukumeti yıkmak değilmiydi..vsvs. şimdi hukumetin görevi ne?ali kalkancı olayını çözmek ve byle hainlere fırsat vermemek..peki hukumet görevini yaptımı? hayır. susurlukta ne yaptı? kocaman bı hiç.hatta fasa fiso dendi ve hukumet elendi ben kısa kesiyorum daha yuzlerce hatalar vardı:mercimek olayından,kayseri belediye başkanının hataları,şevki yılmazda,hasan mezarcıya vs vs. konuya gelirsek ergenekon görevini yapıyor,refah yol uyuyor. susurlukçular görevini yapıyor,pkk görevini yapıyor,rektörler görevini yapıyor,aydın doğan medyası görevini yapıyor,,ya refah ne yapıyor? görevini yapmıyor ve yapmadı tek yaptığı yurt dışındakilerinin parasını turkiyeye getirterek memura yuzdeyuz zam yaptı ve 6 ay ıyı gıder gıbı oldu..arkası gesi bağları,bağlar gazeli,dışardan gelen sermayeyi kım ödedi refahyol ulkenın borcunu ödemediği gibi yurt dışındakilerinin parasıyla hava attı altı ay gıttı ve yurt dışındakileri küstürdü,arkasından ..görevini yapan şer odaklarına teslim oldu..ben bunu anlatmağa çalışıyorum.. futbolda bir terim vardır..gol atamıyorsan yemiyeceksin. senki profösör olmuş sayın hocam şer odaklarını yenemıyorsan yenilmeyecektin ve sinei millete dönecektin,çünki halk perişan oldu tek yaptığınız yuzde yuz zamlarla ve ilk altı ayı övünmekle geçiriyorsunuz..artık gerçekleri görünüz ve sadetçiler tabıkı mucadele edin ama suızanda bulunarak değil..iftira atarak değil,gerçeklerle hareket ederek.. bır konuyu daha dile getireyım,refah yol zoraki kuruldu..! çilleri yolsuzluk iddialarıyla tehdit ederek kuruldu..sayın erbakan varan 1 tedaş..varan 2 tofaş yolsuzlukları diyerek çilleri tehdit etti ve hukumeti yolsuzluk üzerine kurdu ve çillerin yolsuzluğunu mecliste akladı..buda bır hataydı..dahası pek çok istek olursa anlatırım..lütfen dikkatli okuyup sadece ve sadece gerçek olanları anlattım..ınanmak istemeyenler araştırsın..şu anda ak partisi gerçekler ile meşru mudafada bulunuyor ki karşı atağa geçmedi ve geçmiyecek.. çünki erbakana saygısından..eğer recep tayyıp erdoğan ve ekıbi susuyorlar ise osusma zannetmeyınki korkudandır..sadece asaletindendir...ama nereye kadar? |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|