Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 03-13-2009, 01:32   #1
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
Alıntı:
ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili kardeşim niyetin beni kardeşane bir şekilde uyarmak ise allah razı olsun,açığımı aramak ise allaha havale ediyorum..ameller niyetlere göredir.benim niyetim bellidir,istikametimde..

Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulallah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Habiballah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Sefiallah
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulussekaleyn
Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rahmetelil Alemin

benim ismim ahmet yani muhammettir,ben adımı almışım mübarekten,canım kanım malım fedadır,ben ne desem boştur kalpleri ancak allah bilir.

Ummaninda kayboldugum nursun Ya Resul.
Askinda fani oldugum cansin Ya Resul.
Rahmetinle guldugum gulsun Ya Resul.
Firkatinle yandigim korsun Ya Resul.
Cennet yolumsun, yoldasimsin Ya Resul.
Damarlarimda dolasan sevdamsin Ya Resul.
Andigim, kandigim, yandigim sensin Ya Resul.

sözleri ilede salatü selam göndermiş oluyorum ve bunuda sana borçluyum allah razı olsun..
ben az buçuk imam hatipte okudum.yaşım 42
buyuk kızım anadolu imamhatipte okudu üstün bir başarıyla,ama 28 şubat süreci yüzünden üniversiteye giremedi..kızımın adı fatma
şimdi küçük kızım sebahat yıne imam hatip anadolu lisesinde..

yani lafım sözüm odurki size değil lütfen üzerinize alınmayın kendini bi şey zannedenlere sesleniyorum,,bu işler konuşulmaz,yaşanır.!ben turbanın,imam hatipin zorluklarını çocuklarımı allahım için peygamberim için imamhatipte okutarak zorluğunu çilesini çekmiş ve yaşamışım elhamdülillah.
1978 li 1980 li yılları yaşamışım,,ama konuşmamışım..şimdi bazı arkadaşlara bakıyorum,daha refahyol hukumetini yaşı yetmemiş görmemiş,msp li dönemleri görmemiş,belki imam hatiplide değildir. bu kişilerin beni islam dışı göstermeleri benim kanıma dokunuyor ve onlar oy için yaptığını zannediyorlar,ama malesef hem bu dünyada hem ahirette kaybettiğinin farkında bile değiller.
cennetin tapusu kimsenin elinde değildir..
kayseri erciyes tıp fakültesinde oğlum trafık kazası sonucu yatıyordu..ben 35 gun yoğun bakımda bekledim ve fakültenın oraya cami yapmışlar yapandan allah razı olsun.ben arasıra camide namazımı kılıyorum,kuran okuyorum,cami dışında universitede gördüğüm kız yada erkeklerin gıyımını kuşamını içimden eleştiriyordum,erkeklerde top sakal vs.ama ne göreyım o eleştirdiğim gençler vakıt namazını kılmağa geldiler bırı ımam oldu diğeri müezzin ve namaz kıldılar..!onları öyle görünce insanlığımdan utandım,ve içimden geçirdiğim kelimelerden dahi utandım,kimse kimsenin iman derecesini ölçemez kanısına vardım,ve asla bu tarz konuşmalar yapmadım.çünki en gunahkar kul olarak kendimi görüyorum,rabbim tum muslümanları af etsin..sizle bizlerin anlaşamadığı konular siz direk vuruş yapmağa kalkıyorsunuz 50 yıl geçiyor olmuyor..biz endirek vuruş yapıyoruz,ve başarılı olacağımıza inanıyoruz..işte aramızdaki fark bu.
rabbim doğru istikametten ayırmasın..
bu kadar sinir neden abi..
benim mesajda rencide edecek bi amaç yoktu..buda aşikardı..
zaten uzun zamandır girmiyordum foruma..
mesajları okuyunca hassasiyetimi belli etttim..
sizdede aynı hassasiyet varmış..ben buna sevinirim..
konuya fransız kaldım..galiba tartışma hararetliymiş..
ama ben bunu bilemem..

aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)