|
|
|
|
#1 |
|
Kururmları yönetenler atanmış kişilerdir ve onların da üstünde seçilmişler vardır.
işte o seçilmişler kurumları yönetenleri yönetirler. Seçilmişleri yok saymak demokrasiyi yok saymak demektir. Genel kurmayın işi bence ülke savunmasına yönelik stratejiler ve silahlar üretmektir. Elalem aya gidiyor , biz hala dandik dandik işler ile uğraşıyoruz. İngiliz genelkurmayı görünmez tank üretti. Biz F16 ların yazılımını çözen 3 tane mühendisimizi koruyamadık. Çok güvendiğimiz paşaların görevdeyken becerdikleri işler ergenekon davasıyla ortaya dökülmeye başladı. Hiç kimse kendini , ben milletin içinden çıktım diye milletten büyük görmesin. Dünya küçüldü ve teknoloji sayesinde demokratik ülkelerin halklarının nasıl yönetildiğini , kurumlarının nasıl denetlendiğini ve kurumlarının ne kadar hadlerini bildiklerini görüyoruz. 2. bir alternatif yönetim gibi hareket etmiyorlar. Ama durumdan vazife çıkartmak nedense sadece bizde var.
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
| ergenekon rahatsızları, gata'ya sevkler, genelkurmay başkanlığı, metin gürak, tsk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|