![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
1-Aslında zayıf onlar. Kemikleri iri sadece =) (Kilolu insanların bahanelerinden) 2-Yapıştırıcı iç yüzeyine yapışsaydı bizde onları almazdık. Haliyle üretici firma ikinci gününde batardı =) (Oksijen ile temas etmesi halinde orayada yapışacağını araştıracak kadar dengesiz birini tanıyorum. Kimmi? Kesinlikle söylemem =) ![]() 3-Meşgul çalsaydı onun yanlış numara olduğunu nasıl anlardık ki? =) 4-Falcıya inananların sorunudur o. Bizlerin değil. ![]() 5-Orada geçen sıfır sayısı bizim matematiğin sıfırı değildir. Sıfırın meteorolojide farklı bir değeri vardır. 6-Dilbilimcilerimizin işgûzârlığı işte =) 7-Bu sadece biz türklere mahsus bir özellik =) 8-İçilen gazozların midemizi nasıl bir hale getirdiğini gözlerimiz görmüyor. Ama yıkanan bulaşığı görüyoruz =) Midenizi görseydiniz inanın kendinizden iğrenirdiniz =) (hekim olarak söylüyorum) 9-Öss dönemlerimizin klasik sorusuydu bu. Işık hızına ulaşınca madde madde olmaktan çıkar ve tamamen enerjiye dönüşür. Bu durumda ne araba kalır ne siz nede yakacak bir far =) 10-Kediler fare yemeyi sevmezler. Onlarla oynayıp öldürürler. Öldürüncede çekip giderler. Küçükken çok denemişliğim var =) ![]() Bu durumda mamalar fare kokulu olsaydı mamalarla oynar dururlardı =) 11-Yapışmamıştır efendim. Bileşmiştir o =) 12-Uçak tamamen karakutu olsaydı binmezdik de ondan =) Düşünsenize. Kim bir karakutuya binmek isterki? =) 13-Sanırım türümün tek örneğiyim =)) Latife bir yanada harbiden hepsine cevap verdiğime inanamıyorum =) |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|