|
![]() |
#1 |
![]() ben bu forumun yetkilileriyle...ama gerçek yetkilileriyle çok konuşmuşumdur...
hiç bir zaman sen saadetli ol yada ben ak partili olim muhabbeti geçmemiştir.... işte aranızdaki fark... buraya gelen saadetlilerin oy kaygısı olarak buraya geldiklerine inanmıyorum... ben nasılki...ak partiye birinin anlatmasıyla oy vermiyip kendi düşüncemem ve doğrularıma göre oy vermeyi düşünüyorsamki hepimiz öyleyiz.. bu dediğiniz lafları bana dememeniz gerektiğini aslında hepiniz biliyorsunuz.. ben hiç bir zaman hakaret etmedim.. ama hakaret ediliyor diyip ortalığı ayağa kaldıran üyelerin tüm mesajlarında hakaret var.. ama umrumda değil...herkes kendi karakterini yansıtır.. ![]() sıft bu yüzden uslubumu bozmam...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
sen sordun biz cevapladik.. ben söyle yapmadim..ben böyle yapmadim..:-)) olmaz.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
ak patililerinde böyle bir görevi yok saçmalama ![]() buna kusura bakma ama çocuk bile güler.. neyse....selametle kardeşim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
ummu seleme..ben degil Peygamber s.a.v diyor..(uyarayim dedim) Ak Parti Forumun Görevli olan Yöneticilerin görevi..senin bu Forumda Huzurunu temin etmektir..Ak Partililer sadece karada..havada degil Sanaldada görev yapar. Öyle sacmalama muhabbetlerinde girme sana tavsiye..! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|