|
|
|
|
#1 |
|
27 saattir bir enkaz bulunamazmı arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun . Oldukça kızgınım şu anda
bu TC rezilliğidir başkada bir şey demiyorum. Yahu uçtumu bu enkaz ? Allah yar ve yardımcısı olsun Muhsin beyin ve yanındakilerin gerçekten 27 saat oldu gerçekten zor ama son ana kadar ümidimizi koruyacağız..
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
inşallah bulunur ama ancak sisler, hava şartlar iyi olduğu taktirde bulunabilir, inşallah sağ sağlim bulunurlar hepimizin dileği budur, hiç kimse o masum insanların ölmesini istemez, herkesin gnlünde sağ sağlim bir an önce kurtulmasından yanadır. bu gece olmazsa inşallah yarın sabah güzel bir haberle karşılaşırız tek dileğimiz budur. Konu ATmaCA53 tarafından (03-26-2009 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Amerika son teknoloji ile 1 ay aramış bulamamış... Not: Bunu, ümitsiz olduğum için söylemedim, ümitsizlik yaymak için de söylemedim. Lütfen böyle anlaşılmasın. Nasıl bulunamaz diyenlere bir fikir olması için söyledim. Konu Üç mevsim tarafından (03-26-2009 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
helan bulunanamalrı çok enteresan..
Rabbim sen onlara yardım et... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
BBP'NİN İNTERNET SİTESİNİN ANA SAYFASI DEĞİŞTİRİLDİ ![]() BBP: Dualarımız Seninle... BBP Genel Merkezi, Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesinin ardından, partinin internet sitesinin ana sayfasını değiştirdi. Partinin ''www.bbp.org.tr'' adresli resmi internet sitesinin ana sayfasına Yazıcıoğlu'nun çiçekler içinde ayakta çekilmiş boy fotoğrafı konuldu. Fotoğrafın içine, ''Umutluyuz! Dualarımız Seninle...'' ibaresi eklendi. BBP liderinin Özel Kalem Müdürü Okan Köksal, AA muhabirine, ümit içerisinde iyi bir haber duymak için ''dualarla beklediklerini'' söyledi. İşte sitenin açılış sayfasındaki fotoğraf ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|