Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-31-2009, 02:42   #5
Kullanıcı Adı
Morte
Ya gerekten en büyük sorunumuz bu. Sen belgelerle git, adama bir şeyler anlat, o kulaktan duyma saçma sapan bir bilgiye inanıp bunu senin karşına sunuyor. Şunu hiçbir zaman söylememiştim, ama artık söyleyeceğim, içimde kalmasın daha fazla: Şu özenti gençlik var ya, bunlar hep onların işi. Yani sağdan soldan duyar, sonra o birine söyler, o da bir diğerine... Böyle böyle iddia yayılır, sonra bunlarla uğraş dur... ülkemi severim der, teröre prim verdiğini farketmez. Türk genci uyuşmuş ya uyuşmuş! Gençliğin yarısından tek kelimeyle nefret ediyorum!

Geçen birisi MSN iletisine yazmış "Gerçek Atatürkçü sadece Türkiye'yi şeriattan değil, Müslümanlığı da yobazlıktan kurtarmakla yükümlüdür."
Şimdi ben buna sorarım:
1- Gerçek Atatürkçü kimdir?
2- Şeriat nedir?
3- Müslümanlık nedir?
3. soru garip gelmiş olabilir. Nedenini açıklayayım, (gerçi bilmediğim şeyler vardır belki, vebaline girmek istemem ama görünüşte böyle) dinle imanla alakası olmayan, haftada 3-4 gün içki içen, barlardan çıkmayan bir insan. Bu kişinin en iyi arkadaşı, can dostu da bana 2 sene önce gitar çalmak için tırnaklarımı uzattığımda "sen o tırnakla namaz kılsan ne, kılmasan ne" diyen, ve hatta beni satanistlikle suçlayan bir kişi... Peki ben ne diyeyim şimdi senin bu iletine? Türk gençliği bu durumda işte... Başka da bir şey değil! Reziller, zavallı insanlar!

Allahım Türkiye'nin geleceğini bu insanların eline bırakmasın inşallah... Bunun için de çok dikkatli olmalıyız, çok çalışmalıyız arkadaşlar...
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)