|
![]() |
#1 |
![]() Ben saadet camiası adına konuşurken elimdeki verilerle konuşuyorum.
Türkiye'nin en büyük partisi olan AK Parti bütün oylarını AK Parti'ye verir. Bunun aksi mantık dışıdır. Ama yüzde 2'lik 3'lük partiler pek ala il genel meclislerinde kendi adaylarına, belediye de kendine yakın gördükleri adaya oy verebilirler. Nevşehir'li bir arkadaş, Nevşehir'de AK Parti'ye karşı CHP-MHP-Saadet kutsal ittifakı yapıldığını ama buna rağmen seçimleri AK Parti'nin kazandığını yazmıştı. Saadet Partisi kritik illerde belediyede AK Parti'ye verseydi bugün bu belediyeler AK Parti'nin olurdu. Bunun en büyük ispatı budur. Genel Seçimlerde ittifak tabiki yapılabilir ama ben bunu her iki tarafından kabul etmeyeceğini biliyorum. Mesela en son genel seçimlerde Saadet zaten seçimlere tek başına katılacağını deklare etmişti. Bu arada ittifak yapılacak da ne olacak? Seçildikten sonra grup kuracaklar ve mecliste belki CHP'den, MHP'den daha ağır muhalefet yapacaklar. Ergenekon'u destekleyen bir partiden ne beklenir ki? Saadet Partisi, her şeyi AK Parti'nin kaybetmesi üzerine kurgulamış. Hizmetten çok, o gitsin onun makamına ben geçeyim mantığı hakim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|