|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Hiç birşeyden habrinizi yok, siyonizst uşakları kulağınıza üflüyor size bunları bir papağan gibi söylüyorsunuz. Ne söylediklerinizden haberniz yok. NE yaptıklarınızdan haberiniz yok. Binmişiniz bir Eşeğe tuttutmuş bir türkü söylüyorsunuz. Türküyü kim yazmış, neden bu türküyü söylüyorum, kimin senoryosu altındayım demiyorsun.Sen siyoniztin avucunun içindeki kişilerin söylediklerini söylüyorsun. Hoca konya havaalanı israil uçakları eğitim yapsın diye bir kanun çıkarmadı böyle birşey imzalamadı. Hocamızdan önceki dönemde imzalanan anlaşmayı durdurdu. Sizin hükümetiniz ne yaptı ![]() Bu anlaşmayı sürdürdü. BU hükümet zamanında konyada israil uçakları eğitim gördü. Demişsinizki kore, bosna felan filan ... yaw bu hükümet zamanında komşumuz Irakta mazlum, mahsun insanlar katledilmedi mi? Meclisin teskereye hayır demesine rağmen vecdi gönülün sözlerine göre türkiye üzerinden abd uçakları 4990 sorti yaparak Iraktaki insanları katletti. Bunun vebali kime ait ? Kimin zamanında oluyor ? Erbakan zamanı mı, erdoğan zamanı mı? Bizi sizle karıştırmayınız sakın. siz lüblana, afganistana asker yollamadınız mı? bazı kişilerin isteği üzerine ![]() yaw insan söylerdiklerini bilmeli ... Ne olursa olsun konuşayım olmamalı... İftira, çirkeflik olmamalı amacın... Dediğim gibi Siyonist uşaklarının söylediklerini ssöylüyorsun. Siyonizmi bilmiyorsun bilmiyorsun bilmiyorsun bilmiyorsun bilmiyorsun |
||
|
|
|
| Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
| erbakan, siyaset, sp |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|