Siz o kadına böyle bir uyarı yaptınız mı yapmadınız mı Sayın Başkan Yakup Keleş.. Yaptınız! Zaten yapmadım diyemiyor. Neyi kıvırmaya çalışıyorsunuz neyi... Çıkın mertçe özür dileyin. Ben "kuralcılık" yapma niyetiyle bir soysuzluk yaptım bütün milletten özür dilerim diyeceksin!
Yahu sana mı kalmış Başörtülü üyeyi uyarmak. Sen böyle yaparsan ne farkın kaldı "ben kanunları uyguluyorum" diye yasakçılık yapanlardan. Milli Gazete her zamanki çirkef anlayışıyla olayı kurtarma peşinde.. Hayır doğruluk bu değil. Doğruluk çıkıp özür dilemektir. Saadet Partisi'nin Yönetiminin bu kişi hakkında ciddi bir uyarı kararı alması ve bunu kamuoyuna açıklaması gerekiyor.
Bakın bizim partiyle ilgili böyle bir durum olmuştu. Hatta Şamil Tayyar bunu köşesinde yazmıştı ve Gaziantep Islahiye'de AK Parti teşkilatının DP'li Malika Uludağ'ın başörtüsüne itiraz ettiğini söylemişti. Biz Şamil Tayyar'a inandık güvendik hemen buraya bir protesto açtık ve bunu yaptığını düşündüğümüz teşkilatımızı derhal protesto ettik ama sonra parti teşkilatımızın başörtüye itiraz ettiğine dair hiçbir veri bulunamadı. Şamil Tayyar cevap vermedi, ertesi günkü yazısında olayın üstünden geçti. Şamil Tayyar bunu başörtülü adayın eşinden dinlemişti, o kişi de Şmail Tayyar'ın sınıf arkadaşıymış. Delili bu kadardı yani. Teşkilatımızın tüm itirazları kayıtlarda sabit ancak aralarında başörtüye yönelik bir itiraz yok.
|