![]() |
#11 |
![]() hocam ilk gezisini irana yaparak vermek istediği mesajı çok güzel vermiş..Allah razı olsun ondan..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Önceden kurduk, bir daha kurmaya gerek yok zaten
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
![]() Şundan mı bahsetmiştiniz?: http://www.milligoruscuyuz.biz/images/stories/d8.jpg |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() obamanın mesajı nedir ermenistanla sınır kapılarını açın en önemli mesaj budur ayrıca müttefikliğie devam demiştir..ama bizim basın obama ayasofyadaki kediyi sevdi ayakabısını kenidi giydi gibilerinden obamayı bize sevdirecekelr akılları sıra..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Biraz tarafsız bakmaya çalışın olaylara. Hoca İran'a Müslüman bir ülke olduğu için gidiyorsa madem, Obama'da Türkiye'ye müslüman bir ülke olduğu için gelmiştir gibi bir sonuç çıkıyor sizin düşüncelerinize göre.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
zaten anlamadigindan böyle konusuyorsun ayrica erbakan hakkinda ak parti forumda böyle düsüncelerin yer almasi cok üzücü, en azindan saygidan dolayi insan dikkat eder sözlerine |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
seçim ağzı 3 gün ergenekoncularla birlikte oldu(tv lerde) ve siyasi yasağı kalktı ne ilginç değilmi..oysa onlar erbakanı mahkum ettiler ve utanmadan içeri atacaklardı ama gül güller saçarak af etti..şimdi ise erbakan koltuk sevdasına gönüllerdende silinecek yazık.ben inanın üzüldüm.. belki oyları artar ama hala anlamadıkları bi şey var,erbakanı kukla olarak,maşa olarak AK partiyi yıkmak uğruna bu milletin önüne atıyorlar.ama adamcağız bunama çağında olduğu için düşünemiyor,oysa oyuna geliyor hemde ergenekoncular tarafından..yazık çok yazık. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() ne demek biz belirleyelim , saygi size bize göre belirlenecek birsey degil ,
burda olmadik sözler söyleniyor ve siz hala saygi seviyesinden bahsediyorsunuz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
Eğer burada dediğiniz kadar saygı seviyesi düşecek olursa buna yönetim el koyar siz merak etmeyin... ![]() Haddinizi aşacak sözlerden sakının... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|