|
|
#11 |
|
en sevimki he
![]() nettin abla...forumun ablasıyım ben böyle sevimli felan ![]() neyse çok teşekkürler unutmamana sevindim ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ensar kardeşim,Ümmü seleme ve Ayşegül ablacım..
Çok incesiniz.. Teşekkür ettim.. ![]() |
|
|
|
#13 |
|
En Kendine güvenen Üye: .......neşe,ishak yılmaz
senin enlerinde olmak hemde böyle güzel kategoride yer almak çok güzel ..enlerin arasında yer verdiğin için teşekkür ederim ak kelebek |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ümmü_seleme ve Ak_kelebek enlerinizde banada yer verdiğiniz için teşekkür ederim... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
En Milliyetçi üye: .......diriliş,gençdadaşlar
Enlerinden yer verdiğin için teşekkürler Ayşegül abla.. Milliyetçi üye olarak görülmeme şaşırdım ama selam ve sevgiler.. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Alıntı:
ismimi görmüş olduğumdan dolayı teşekkür ederim Rabbim milliyetciliğimizi islamcılığı dillerden sözlerden düşürmesin AMİN |
||
|
|
|
|
#18 |
|
Teşekkürler Kelebek Abla
Yalnız K@rfez değilde @korfez olacaktı Ama iyi oldu bu nick daha güzel hemen nickimi değiştirmek için başvuruda bulunuyorum ![]() |
|
|
|
#19 |
AK KELEBEK ablacığım enlerinde yer almak ayrıcalıktır ve mutluluk vericidir... o güzel enlerinde benim de yer almam bana gurur vesilesi oldu valla teşekkür ederim...Ümmü kardeşim enlerinde yer aldığıma şaşırdım doğrusu ama aldığım yerler de tam bana layık yerler... bikere bana geveze diyorsun ama kendine bakmıyorssun galiba... mesaj ve konu sayılarına bi bak istersen... ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
En Aktif Üye: İshakyılmaz
En Yardımsever Üye: Özgün İrade , Duyguseli En Ciddi Üye: Katil , Abdullah Kaç En Çok Rastladığınız Üye: Meçhul ![]() En Fanatik Üye: Kasım En Tatlı Başbelası üye: ![]() En Geveze Üye: Kübla şu anlık ![]() En Karizmatik Üye: Ben ama Neyse Faruk ArslanEn Kibar Üye: Özgün İrade En Komik Üye: Meçhul En Daimi Üye: Abdullah Kaç 1. üye En Paylaşımcı Üye: Meçhul , İshakyılmaz, En Sevimli Üye: Ümmü_seleme , morte, Ak_Kelebek , Sevdesu , En Sinirli Üye: Katil En Heyecanlı üye: bur-Ak En Sabırlı Üye: Ben holigan saplılar saldırıyor duruyor Neyse Faruk ArslanEn Sakin Üye: Feride En iyi İmza: neşe , Ümit Ak (Bizim Gölcükten )En iyi Kullanıcı Adı: Ümmü_Seleme , Aşkı İlahi En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: Kasım ![]() En Bilimsel üye: Faruk Arslan En Tekrarcı üye: ![]() En Milliyetçi üye:Ak_Türk En Özgürlükçü üye:Özgün İrade ve ben ![]() En Aykırı üye: Holigan saplılar En iyi Yorum yapan Üye: Kara Eşref , Yalçın En Kendine güvenen Üye: Faruk Arslan En Anlaşılamaz üye: En Anlaşılır üye: Aeo92 , Abdullah Kaç En Yeteneğini yansıtan üye: Siyah gül 07 , Morte Bütün üyeler Aklımda değil aklıma ilk geleni yazıyorum valla ![]() |
|
![]() |
| Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
| ak, ak forum, ak parti, ak parti forum, akparti forum.com, ay, ayın enleri, ayın üyeleri, duyguseli, en, enler, nisan, üye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|