![]() |
#11 |
![]() Guzel demis
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Arkadaşlar olaya objektif yorumlar getirmeye çalışalım.Öncekikle lafı edenin kim olduğunu hepimiz çok iyi biliriz.Trübüne oynamaktan başka bir düşüncesi olmayan bu şahıs neden gazetesinde veya medya organlarında dürüstçe bu söylemlerini dile getirmiyor? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Bence o lafı haketse de sölemesi çok çok yanlış.Evet ifade özgürlüğü var ama
bir bu özgürlüğü bu kadar genişletirsek halimiz vahim. Dikkatli olup ,bin düşünüp bir sölemek lazım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() DEVLET İLİŞKİLERİ MENFAAT ÜZERİNE KURULUDUR...BAŞBAKANIMIZIN BİR BİLDİĞİ VAR Kİ RASMUSSENİN SEKRETERLİĞİNE ONAY VERDİ....RASMUSSENİN SÖZÜNDEN DÖNMESİNİ TABİKİ ELEŞTİRECEĞİZ FAKAT BU BİZİM DEVLET DÜZEYİNDEKİ İLİŞKİLERİMİZİ ZEDELEYECEK DÜZEYDE OLMAMALI....
KENDİ YAPTIĞI YANLIŞI BAŞKASININ YANLIŞLARI ÜZERİNDEN MEŞRULAŞTIRMAK HİÇTE HOŞ DEĞİL BU YAZARIN DA YAPTIĞI BUDUR...SONUÇTA BÖYLE BİR İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ OLURSA YARINDAN BİZİM BAŞBAKANIMIZA HAKARET EDERLER....NE OLURSA OLSUN BİZ EDEBİMİZİ BOZMAMALIYIZ...TEKRAR HATIRLATAYIM TABİKİ ELEŞTİRECEĞİZ FAKAT BÖYLE DEĞİL...HALKI KIŞKITARAK DEĞİL....BU YAPILAN KIŞKIRTMA AYNI ZAMANDA BİZİDE YARALAMAKTADIR VE BAŞBAKANIMIZI KÜÇÜK DÜŞÜRMEKTEDİR..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Ne derseniz deyin rasmussen hem islama saldırdı hemde islam ulkelerıne ragmen sizleri yok sayıyoruz dercesine koltuguna kuruldu..Türkiye sadece yüzeysel bır hareketle tepki koydu hani formalite yerıne gelsın dıye .. Allahın ipine sımsıkı sarılın dıyor Kuranı kerim .. işte Allah'ın ipine sımsıkı sarılmazsanız kafirin önunde böyle hakir ve rezil duruma düşeriz..Resımde görüldüğü gibi: )
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ben dün gece tekrarını izledim habertürkte 2:30 kadar sürdü .yiğit bulut çok net bir şekilde ifade özgürlüğünü kullanarak "şerefsiz rasmussen" dedi.o anda alkışlamak geldi içimden sayın bulutu.ve program sürecinde diger gazeteciler olsun sayın bulut olsun tesbit ettikleri çok güzel noktalar vardı.ama programda taraf gazetesi yazarı yanılmıyosam Ozan Kütahyalı ya gıcık oldum.devamlı batılı görüşün ülkeye refah huzur getireceginden zırvaladı durdu.sayın bulutun çok güzel bir sorusu vardı dediki;
"Atatürk olsaydı bugün Ab sürecine destek verirmiydi" diye.hepsinin ortak görüşü vermezdi oldu fakat kütahyalı tam aksine verirdi dedi.bu noktadan sonra o adamın gerçekten taraf oldugunu anladım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() NATO Fatihi Yiğit Bulut...
![]() Şu Fethullah Gülen'in kalemi Rasim Ozan Kütahya'lı da kendini aydın sanıp millete nutuk çekiyor ya. Yok özgürlük batıdan geliyormuş, yok refah , huzur batıdan eliyormuş. Yok herşeyi satmalıymışız batılılara. Bu herif yazar pazarında satıldığı için herkesi herşeyi satılık sanıyor. Vicdanını, ahlakını, kalemini satınca aydın olunan bir ülkede böylelerinin ahkam kesmesi gayet doğal. Yürü be Rasim. Kim tutar seni. :paat: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Onlar çıkıp HELAL OLSUN diyemiyor belki başbakanımıza bu onların kendi çukurluğudur. Ama böyle 'yerli çıkışlara' öyle yada böyle ve kimden olursa olsun HELAL OLSUN demesini bilmeliyiz. Doğru nereden ve kimden olursa olsun onay vermesini bilenlerdeniz biz. Kibarlık budalalığına da gerek yok. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Bu tavır karikatür krizinde alınması gereken bir tavırdı.
Şimdi zamanlamanın doğru olduğunu düşünmüyorum.İfade doğru olabilir elbet. Ayrıca bu dik duruşu köşelerinde her zaman bekleriz......... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() bu hareketin devamı zincirleme küfür - sövme dogurur.. bu gün o söver yarın karşı taraftan biri.. sövmek iyi bir şey midir. ? tabi ki hayır.. o zaman bu haraket gereksiz ve yanlıştır. Tahrik etmeye yönelik bir eylem olarak görüyorum ben bunu..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|