![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Kaderi sövdükleri falan yok yanlış düşünüyorsun... Bedduada etmiyorlar dinlemediğin için ön yargılısın... ki çogu kişi senin gibi... ben bu foruma şarkı sözü eklediğimde beğenenler oluyor çoğu kişi beğeniyor sonra şarkıyı kimin söylediğini dediğimde ayyy nasıl dinliyorsun o sanatçıları deniliyor bu çok saçma geliyor bana isme göre hareket ediyorlar malesef... 1 tane şarkısını bile dinlemeden ön yargılı konuşuyorlar... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Yasaklanmasını saçma bulmakla birlikte ben neşeli buluyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ya nasıl hararetle savunuyorsun anlamıyorum ki
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Siz sevdiğiniz şeyleri savunmazmısınız... ![]() Ne yani Ferdi TAYFUR değil de gidip Emre AYDIN çocuğunu mu dinleyeyim yaa şu şarkıcıların yaşam tarzlarına bak giyinişlerine bak ve onları dinleyen gençlerin tiplerine bi bak derim... Hepsi kopuk kişiler... ![]() Zaten yeni nesilden Arabesk dinlemesini beklemem ve dinlemesinler zaten bu ayrıcalık bizde kalsın... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Yeni nesil derken seni kastetmedim zaten öyle bir olasılık yok... Yeni yani 18 yaş ve aşağısı malesef hayattan kopmuş durumda... istisnalar hariç tabi... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
ya ben bukadar tartışmayacaktım lakin sen devam ettiğin için söylüyorum. konun iyice amacından saptı söylim ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|