Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-31-2007, 21:41   #31
Kullanıcı Adı
sümeyye
Standart Kültür'e SOLCU BAKAN
Ertuğrul Günay eskiden de iyiymiş, babam öyle söyler, yani o hiç bir zaman Deniz Baykal gibi bir anlayışa sahip değilmiş, artık o bir Ak Partili, ona solcu gibi kelimelerle lütfen hitap etmeyin...Çünkü çok iyi ve değerli bir insan...Zaten değerli olmasa Ak Parti'ye alınmazdı...
sümeyye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2007, 22:43   #32
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar -izmlerin son kullanma tarihleri geçti artık..sağcılık solculuk birbirine girdi.o yüzden şu partiye oy veren sağcıdır veya şu parti sağcıdır demek çok yanlış..

ve ben iddia ediyorum burda bir anket yapılsın en az yüzde kırk oranında sol görüşü benimseyen ak partili çıkar.solcu olan demiyorum.solculuk anlayışını benimseyen diyorum...
-izm lerin son kullanma tarihleri geçti diyorsun ...Bazı yerlerde faşizm vb. kelimeleri kullanıyorsun
-sağcı solcu vardır arkadaşım .
-sol görüş benimsenmez arkadaşım bazı düşüncelerine doğruluk payı verilir o kadar! %40 abartmışsın.
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2007, 23:06   #33
Kullanıcı Adı
mesudum47
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Arkadaşlar -izmlerin son kullanma tarihleri geçti artık..sağcılık solculuk birbirine girdi.o yüzden şu partiye oy veren sağcıdır veya şu parti sağcıdır demek çok yanlış..

ve ben iddia ediyorum burda bir anket yapılsın en az yüzde kırk oranında sol görüşü benimseyen ak partili çıkar.solcu olan demiyorum.solculuk anlayışını benimseyen diyorum...
-izm lerin son kullanma tarihleri geçti diyorsun ...Bazı yerlerde faşizm vb. kelimeleri kullanıyorsun
-sol görüş benimsenmez arkadaşım bazı düşüncelerine doğruluk payı verilir o kadar! %40 abartmışsın.

sol görüş dediğin şey neden benimsenmesin ki... benimsediği halde kafasındaki doğruları yapan solcu değilse destekleyemez mi...

ne kadar yok desen de bunlar hala var ve sağcı çoğu insan hala eskisi gibi bu insanlara anarşik moskof vb. yakıştırmalar yapabiliyor... ayrıca bir insan sol görüşlü olup vatanını milletini sevemez mi...
mesudum47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2007, 00:02   #34
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Alıntı:
mesudum47 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:

sol görüş dediğin şey neden benimsenmesin ki... benimsediği halde kafasındaki doğruları yapan solcu değilse destekleyemez mi...

ne kadar yok desen de bunlar hala var ve sağcı çoğu insan hala eskisi gibi bu insanlara anarşik moskof vb. yakıştırmalar yapabiliyor... ayrıca bir insan sol görüşlü olup vatanını milletini sevemez mi...

konuyu anlamadan yazmışsın !!..Arkadaş dediki

"ve ben iddia ediyorum burda bir anket yapılsın en az yüzde kırk oranında sol görüşü benimseyen ak partili çıkar.solcu olan demiyorum.solculuk anlayışını benimseyen diyorum..."

Ben de Bunun üzerine böyle dedim

"sol görüş benimsenmez arkadaşım bazı düşüncelerine doğruluk payı verilir o kadar! %40 abartmışsın."
Alt 09-01-2007, 00:06   #35
Kullanıcı Adı
mesudum47
Alıntı:
Alıntı:
mesudum47 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:

konuyu anlamadan yazmışsın !!..Arkadaş dediki

"ve ben iddia ediyorum burda bir anket yapılsın en az yüzde kırk oranında sol görüşü benimseyen ak partili çıkar.solcu olan demiyorum.solculuk anlayışını benimseyen diyorum..."

Ben de Bunun üzerine böyle dedim

"sol görüş benimsenmez arkadaşım bazı düşüncelerine doğruluk payı verilir o kadar! %40 abartmışsın."

pardon haklısın ....

burada bu kadar insan çıkmaz...
yanlış yere takılıp kalmışım...
mesudum47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2007, 13:55   #36
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
birisine faşist demem o insanın hala -izmlerin peşinde koştuğundandır.Ben bu -izmlerin geçerliliklerini yitirdiğinden bahsediyorum...yani ben şucuyum bucuyum demenin yanlış olduğunu hala şuculuk buculuk yapmanın miyadının dolduğunu anlatmaya çalışıyorum..

sağcılıkla sağ görüşü benimsemek farklıdır...adam kendisine -cı diyorsa o görüşün propogandasını yapar ve her yerde bunu savunur..görüşü benimsemek ise saygı suymaktır,beğenmektir...etkinlik yoktur yani benimsemekte...

bu konuda bir anket açtım...bakalım

ayrıca sen okumamışsın anlamamışsın bilmiyorsun gibi ifadelere girildikçe ben üzülüyorum...lütfen tartışacaksak adam gibi bize yakışır şekilde tartışalım.yoksa ben yokum.

ben burda onlybullet ile hararetli bir şekilde tartışıp başka bir bölümde can ciğer olamayacaksam bu forumda da işim yok demektir benim!
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2007, 15:03   #37
Kullanıcı Adı
mavera,
bu konuya fazla yorum yapmiyorum cünkü bazi arkadaslar biz ne dersek diyelim kendi bildiklerini okuyorlar ve sanki sadece kendi görüsleri varmis gibi hareket ediyorlar!..
tunahan kardes yazdiklarina gelince acikcasi gercek solun söylemleri bana cok yakin geliyor ve ben bulundugum ülkede sol bir partide aktif olarak calisyiorum.
nedenine gelince burada sol partiler bizim haklarimizi savunuyor, bizleri dislamiyorlar ama sag partiler ise bizi bu toplumdan disliyor bir nevi "fasizm" yapiyorlar..
ama Türkiye de roller degismis Türkiye de fasistligi yapan chp, hatta bu konuda mhp ile yarisir duruma gelmisler..ancak sag bir parti olan! AK PARTI ise insan haklarini, emekcinin hakkini, adaleti, özgürlügü, düsünceyi ifade edebilmeyi savunuyor..
iste bu yukarida saydiklarimi ak parti savundugu icin dünya görüsü sol olan insanlar, daha önce sol diye gecinen partilere oy vermis insanlar secimde ak partiyi desteklemisler..
ancak bazi arkadaslar bizim soldan kastimizin chp ve dsp oldugunu algiladigi icin burada sol oy su kadar, sag su kadar diye matematik hesabi yapiyorlar bende o hesabi ne kadar benimsemesem de ayni mantiktan yola cikarak matematik hesabi yaptim yine sonuc farkli cikmadi..
aslinda herkes bu konuda hakli chp ve diger sol partiler solculugun hakkini verse yada gercek solcular solu sahiplense burada bunlari tartismazdik..
tunahan arkadasin dedigi gibi artik eskisi gibi keskin cizgilerle ayrilan sol ev sag yok..yani gecen secimde sol diye gecinen bir partiye oy veren bir kisi bir sonraki secimde tam tersine verebiliyor ;)
Alt 09-01-2007, 16:19   #38
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Alıntı:
birisine faşist demem o insanın hala -izmlerin peşinde koştuğundandır.Ben bu -izmlerin geçerliliklerini yitirdiğinden bahsediyorum...yani ben şucuyum bucuyum demenin yanlış olduğunu hala şuculuk buculuk yapmanın miyadının dolduğunu anlatmaya çalışıyorum..

sağcılıkla sağ görüşü benimsemek farklıdır...adam kendisine -cı diyorsa o görüşün propogandasını yapar ve her yerde bunu savunur..görüşü benimsemek ise saygı suymaktır,beğenmektir...etkinlik yoktur yani benimsemekte...

ayrıca sen okumamışsın anlamamışsın bilmiyorsun gibi ifadelere girildikçe ben üzülüyorum...lütfen tartışacaksak adam gibi bize yakışır şekilde tartışalım.yoksa ben yokum.

ben burda onlybullet ile hararetli bir şekilde tartışıp başka bir bölümde can ciğer olamayacaksam bu forumda da işim yok demektir benim!
ARKADAŞIM !!! Bak...

Okumaşsın anlamaşsını sana demedim bu 1
Ben ADAM Gibi tartışır ADAM Gibi Konuşurum buda 2
Benle burda hararetli tartış sonra can ciğer ol "CANIM GURBAN"...
Alt 09-01-2007, 16:20   #39
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Solculuk = dinsizlik diye düşünülüyor bence daha çok.asıl yanılgı da burdan hasıl oluyor...
Alt 09-01-2007, 16:22   #40
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
Alıntı:

ARKADAŞIM !!! Bak...

Okumaşsın anlamaşsını sana demedim bu 1
Ben ADAM Gibi tartışır ADAM Gibi Konuşurum buda 2
Benle burda hararetli tartış sonra can ciğer ol "CANIM GURBAN"...
Dostum bana demediğini biliyorum...bana veya bir başkasına söylemiş olman neyi değiştirir ki...ayrıca adam gibi ifadesinden senin adam olmadığın sonucunu çıkarman da yine önyargılı bir yaklaşım,ben sana demedim...genel olarak tartışmalar adamlık ölçülerinde yapılmalıdır dedim..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)