|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Ama yalan,iftira,düzenbazlık her türlü pis iş senin tarafında . ![]() Chp hakkında yazıklarımız çizdiklerimiz hepsi doğrudur ispatlanmıştır belgelidir. İftira atmak chpnin hamurunda var.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Chpnin hiç yalan dolan yolsuzluğu yok he. Sana bi yığın belge dökerim önüne hastanelik olursun . sen ne belgesi koyabilirsin önüme doğan medyanın gazete küpürlerinimi(!) İftiracı ,düzenbaz sevimsiz insanlar sizi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() MHP liyim arkadaşım.SP li olsam,CHP li olsam kime ne ayrıca.Herhangi bir partiye oy vermek utanç duyulacak birşey değil.(DTP hariç) Ben MHP yi de DTPlilerle tokalaştıkları için en ağır eleştiren biriyim kendi forumunda.Eğriyse eğri demeyi biliyorum en azından.Hiçbiri babamın mirası değil bana.Ama vatan miras.Hem bana hem sana.Yanlış gördüğümü elbette eleştireceğim.Yanlış biliyorsam doğrusunu belgeler, bilgilendirirsin.Yaftalama birdaha tanımadığın,hakkında bilgi sahibi olmadığın birini.Boşu boşuna vebal altında kalma.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben Tayyip ERDOĞAN'ı aşağılayıp,Bahçeli'yi mi yücelttim burada? Sen başkalarına kızıp benden mi çıkartacaksın sinirini? Ben milliyetçiyim.Benim ideolojime en yakın partide mhp.Ama ben her yaptıklarını tasvip ediyorum demedim.Aslan kim,kedi kim ben bilmem.Ben ülkemi,vatanımı bilirim.Kim menfaatine çalışırsa alkışlarım.Kim hata yaparsa da eleştiririm.Bundan daha doğal birşey olamaz.Ben nazik bir üslup takınmaya dikkat ettikçe,çirkin söylemlerle karşılaşıyorum.Eğer tahammül gösteremiyeceksen yöneticilere bildirebilirsin.Gerekçeleri varsa eğer silebilirler hiç gocunmam.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bak özellikle yazımdan alıntı yaparak cevap yazmışsın.Ben orada yanlış gördüğümü eleştiririm,doğrusunu belgeler,bilgilendirirsin demişim.Ben benim dediğim herzaman doğrudur diye birşey hiçbir yerde yazmadım.Ayrıca soykırım konusunda da Başbakanın doğru davranışını belirttim.Şimdi sen bana "senin gibiler" diye tabir kullanıyorsun.Benim kayıt tarihim çok eski değil ancak hakaret eden,aşağılayan,doğru budur siz yalancısınız deseydim çoktan atılırdım forumdan.Haksızlık etmiyor musun şimdi sen bana?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|