![]() |
#1 |
![]() SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR
BU KONUYA BELKİ DEĞİNMİŞ OLABİLİRLER AMA KENDİ DÜŞÜNCELERİMİDE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. BEN BİR ERKEĞİM.ALLAH A ÇOK ŞÜKÜR GÖZYAŞI AKITABİLİYORUM.HANİ DERLER YA ERKEK ADAM AĞLARMI HİÇ!!!??EVET BEN AĞLAYABİLİYORUM.ARKADAŞLAR AĞLAMAK ÇOK GÜZEL BİR NİMET...ÜZÜLÜRÜZ YIPRANIRIZ,DARILIRIZ... İÇİMİZDEKİ O GRİ RENKTEKİ KIRGINLIĞI AĞLAYARAK DAHA RAHAT VE KOLAY DIŞARI ATABİLİRİZ...ÖYLE DEĞİLMİ? PEKİ SADECE DARILINCAMI GÖZYAŞI AKTIRIZ...HAYIR!!! ''ŞEHADET''YANİ EN BÜYÜK AŞK İÇİN AĞLARIZ...PEYGAMBER EFENDİMİZDE ALLAH YOLUNDA AKMAYAN GÖZ YAŞINDAN ALLAH A SIĞINIRIM DEMİŞTİR! E PEKİ BU KADAR DOĞRULAR VARKEN NEDEN AĞLAMAMAYI TERCİH EDİYORUZ... BIRAKIN AĞLAYIN. HİÇBİRŞEY KAYBETMEZSİNİZ. RAHATLARSINIZ. HİÇ DEĞİLSE KALBİNİZİ YUMUŞAK TUTARSINIZ... ŞEFKAT DUYGUNUZ BÜYÜR... YÜREĞİNİZ GENİŞLER... ÖFKELENDİNİZ Mİ?SALDIRMAKTANSA ÇEKİLİN BİR KÖŞEYE AĞLAYIN... BEN DEMİYORUM Kİ SULUGÖZ OLUP SABAHTAN AKŞAMA KADAR AĞLAYIN! HAYIR... SİZ ALLAH AŞKINA AĞLAYIN ÜZÜLÜNCE YIPRANMAMAK İÇİN AĞLAYIN YARADILIŞ AŞKINA AĞLAYIN ... KENDİ DÜŞÜNCELERİNİZİDE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM SELAM VE DUA İLE
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kim demiş YA ERKEK ADAM AĞLARMI HİÇ!!!?? diye ağlar tabiii ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ağlamak olmasa gülmenin anlamı kalmaz
hüzün olmasa mutluluğun anlamı olmaz çok güzel bi söz vardır ağla ağla ki iki damla yaş söndürsün yüreğinin ateşini unutma ki gökyüzü bile ağlar kaybedince güneşini |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bence ağlayabilmekte bir nimet .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bir faydası olmasa mevlam ağlama fiilini vermezdi
ALLAH yolunda ağlayarak niyazda bulunmak en fazla güldüğümüz olaydan bile daha değerlidir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() süper bi konu bu yaa size sonsuza dek katılıorum bu yazıya yanii ağlamak olmasaydı ne olurdu halimiz acabaa
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() "Bir erkeğin gözyaşları onun zayıf karekterinin değil,aksine duyguları olan şefkat sahibi biri olduğunun habercisidir"
düşüncelerim bunlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|