|
![]() |
#1 |
![]() Oldukça zekice bir irdeleme.Bu sözün verdiği ilk izlenimin değil perde arakasına bakmak gerektiğini düşünüyorum.Acaba kim hangi dönemde,niçin söylemiş?Bu söz ile ilgili küçük bir araştırma yapıp ondan sonra sağlıklı yorumlarda bulunabiliriz.Atalarımızın özdeyiş ve deyimlerine baktığınız zaman genelde hep doğru ve ilmi mesajlar verilmektedir.O yüzden bu sözü art niyetli kişilerin söylediğine inanıyorum.Veya başka bir anlamda çıkartılabilir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Haydi olayın boyutunu biraz daha karmaşıklığa sürükleyelim. Bakalım ehl-i forumdan neler çıkacak =)
Buyrunuz size bir hadis: (Şu üç sebepten dolayı Arabı sevin: Ben Arabım. Kur'an Arapçadır ve Cennet ehlinin lisanı da Arapçadır.) [Taberani, Hâkim, İbni Asakir, Abdürrazzak] |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bana bak haddini bil burda kimse birbirine düşmez olaydan pay çıkarıp karıştırmaya kalkma yanlış yerdesin ![]() Konu Alem_i Ervah tarafından (05-02-2009 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ağır olun lütfen biraz.!Kardeşimiz çok güzel bir konu açıp,selamete kavuşturmak için tartışmaya açmıştır.Lakin sizin bu yaklaşımınıza size yakıştırmadım.Sizi akli salim bilirim çünkü!Kişileri tanımadan yargılamayınız!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|