![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Keşke bu grup 28 şubat döneminde de aynı tavrı gösterebilseydi. Sayın üstadım: Bu grup için POLİTİZE OLDU demek bir suçlama değildir. Ben bunu belirtmek istedim yukarda. Yoksa son dönemlerde siyasetle içli dışlı olduklarını herkes biliyor. Numan bey bunu söyledi diye hah numan kurtulmuş fethullahçıları suçladı demek sizin yazınızda bahsettiğiniz güçlerin ekmeğine yağ sürer diye düşünüyorum. Haber7 nin kartel medya ağzıyla saadetin her söylediğini çarpıtması, işte fethullahcıları suçladı, işte cumhuriyette konuştu vs. demesini doğrusu ben anlayamıyorum. Bugün cumhuriyette numan beyin bir konuşması olmuş, samanyoluhaber sitesi bunu haber yapıyor. Aman allahım, ne kadar büyük bir suç işlemiş numan bey. Yorumlara bakıyorum öyle... Numan beye şurda konuştun, felana çıktın diye olmadık hakaretleri yapmak müslümanlara bir şey kazandırmaz, akpye bir şey kazandırmaz. Tam tersi kaybettirir. Numan beyin veya diğer siyasetcilerin nerde konuştuğu değil, ne konuştuğu mühimdir. sevgi ve muhabbetlerimle. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|