|
|
|
|
#1 |
|
Yalçın karaca üstadım:
Burda yazdığım hiç bir yazı dayatma amacıyla yazılmamıştır. Bunu sen de bilirsin tabiki. ben sadece görüşümü yazıyorum, düşüncemi yazıyorum. Bunları yazarken de elbette inancım önce gelir. İnancıma ters olan, haram olan bir şeyi sırf birilerine hoşgörülü görünmek amacıyla tasvip etmem, edemem. Edersem kendimi inkar etmiş olurum. Tahammül ayrıdır, hoşgörü ayrıdır üstadım. Harama hoşgörü göstermem, gösteremem. Bu hadise olayı da haram dairesindedir. Afedersiniz burda hanım kardeşlerim var, o fotoğrafı paylaşmak istemem, ama edep yerine kadar açık bir şekilde türkiyeyi temsil eden birisine evet beni temsil ediyor dersem peygamber efendimizin yüzüne yarın nasıl bakarım? selamlarımla.
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Rica ederim mantıksız söylemlerde bulunmayın. Hadise Türk kadınını nasıl temsil edermiş.
Böyle bir mantık olabilir mi? Hadise Hanıma bakıp Türk Kadını böyleymiş diye düşünecek kadar zeka özürlü ise birileri neden bu kadar çok öenmsiyorsunuz? Folklorik kıyafetle çıksaydı da öyle giyinmiş olarak mı düşünülecektik? Yapmayın Allah aşkına. Birileri de tepki duyuyorsa konuya, bu kadar zorlarına gidiyorsa bazı şeyler, o vakit forumlarda düşüncelerini, nefretlerini sonuna kadar kusmak yerine, tepkilerini gerekli yerlere aynı teknoloji ürünleri vasıtası ile iletsinler! Yapıcı olun birazcık. Gerekli yerlere e-posta mı atarsınız güvercin mi uçurursunuz naparsınız bilemiyorum! Hadise ve tayfası buralarda takılmıyor ama haberiniz olsun;) |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|