![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
![]() Şaka bir yana ben gerçekten bu yarışmayı gereksiz buluyorum, saçma buluyorum. Keşke hiç katılmasak. Burası bir forum, forumda insanlar geliyorlar fikirlerini düşüncelerini paylaşıyorlar. Böyle bir ortamda tabiki tartışılan bir konu hakkında iki taraf olacak, bir taraf kendine göre haklıyım, bu doğru diyecek, bir taraf da kendisine göre ben haklıyım, bu yanlıştır diycek. Bu gayet normal. Bu başlıkta da bazıları bu yarışma için iyi, doğru diyor, alkışlanmasını istiyor bazıları da hayır bu doğru değildir diyor. Doğrudur diyenlerin kıstasını bilemem. Ama ben doğru değil diyenlerdenim ve benim bir kıstasım var: inancım. İnancım gereği ben doğru bulmuyorum. Hadiseyi destekleyenler içni yıldırılmış durumdalar, bazıları yorum dahi yazamıyorlar demişsiniz ![]() yapmayın lütfen, burası sanal bir alem, kim kimi yıldırır, girer fikrini yazar. Eğer burda yılacak birileri varsa bu hadise olayına karşı çıkanlar olmalı, çünkü bir hadise taraftarı girdi, nerdeyse millete afedersiniz ana avrat küfretmediği kaldı, banlandı da millet kurtuldu ![]() Ama karşıt görüşler karşısında kendi yanlışı gördüğü için yazmıyorsa buna bir şey diyemem ![]() Tek bir doğru yoktur görüşünüze doğrusu katılmıyorum. Doğru tekdir diye düşünüyorum. selamlarımla. |
||
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
çirkin, dansöz, hadise, kostüm, olay, rezil, türkiye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|