![]() |
#11 |
![]() Hocam hiç sorma Desen çalışmasını verdim iyide oldu geldik imgesele konuya iyi bakın;
Elinde bir dünya güzeli Elinde bir cam kavanoz, Allı güllü balıklar özgür mü, üzgünmü bilinmez. Gözleri ışıl ışıl bakarken çocuğun,Balıklar vardı göz bebeklerinde, Sorgular vardı. Yaşamı sorgulama vardı, neden niçin Sağında solunda evrenin bahar çiçekleri, Sağında solunda dostları, Çocuklar cıvıl cıvıl, Ellerinde sevgi vardı, Gözlerinde sevgi. Dillerinde dostluk türküsü. Bunun resmini çizin dediler:D öle kaldık ![]() ![]() imgeselden soğudum ![]() Malatyadada şiir verdiler yani pazar yeri çizin yangın yeri düğün gibi şeyler isteseler anlıcaz:D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() sizi filozof mu sanıyorlar ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Çare yok birşeyler çizeceğiz konuyla alakalı olursa ne ala
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() İşte bak ne güzel şimdi anladım şiiri resimle anlatmanı istemişler vede çok da basit bir çizimle bunu yapabilirdin sadece şiirde anlatılan konuyu resme dökecektin o kadar işte dedimya çok eksiz vede imgesel çalışsaydın bunu kolayca başarırdın ama geç kalmış değilsin çalışmalarına devam ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() İnş hocam. Mesela bu şiirde ne çizsem doğru olurdu?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
bir çocuğun elinde içinde süs balıkları olan cam bir kavanoz çiziyorsun çocuk balıklara bakıyor yüzü biraz meraklı etrafında çiçekler vede arkadaşları neşe içinde oynarken çizebilirsin en azından şiiri anlatırsın bu şekilde... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Ben yinede biraz sitemliyim hocam resim çizmekden cok okuduğumuzu yansıtmakdan not veriyorlar. Sınav esnasındaki stres, heyacan mağlum hiç şiir okuyacak kafa olmuyo
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|