![]() |
#1 |
![]() ![]() evet aklıma çok takılan bi soru.. malum davadan kimi alsalar.ya ayılıyo ya bayılıyo. gata.. teta.. mta.. sapasağlam insanlar. aslında meslek gereği en sağlıklı olması gereken insanlar gözaltına alınınca kalpleri tekliyo.. evet çoğu sanki numaraymış gibi.yani elit oldukları için elit koşullarda kalmaları gerktiği için böyle bi ayrıcalık yapılıyor olabilir elitlere. bunalrın illa asker yada ulusalcı olduğu için demiyorum.aynı şekilde iktidar yanlısı biride devletle bi işi olsa benzer muhamele isteme hakkını görüyor bazen kendinde. yada bazen psikolojik oluyor.bu hastalık meselesi.ben askerliğimi cezaevinde yaptığım için bazı şeyleri dah iyi anlıyorum.dört duvar arsında bazen insan kendi kendine kapalı ortam fobisi gelişiyor ve insan hastalık hastası oluveriyor. ama bu sefer iş farklı.. Türkan Saylan evet senelerdir.hastaydı.hastaydı da niye ölümü şimdiye denk geldi? bildiklerini anlatsaydı mahkemede? yada ne biliyordu ki? evet gelir gelmez delilsiz-kanıtsız işkembe-i kübradan salladığımı farkındayım ama aklıma takılıyordu. söyledim.. ohhh rahatladım.. acaba Türkan Saylan kendi içinde bulunduğu teşkilat tarafından kemoterapi ile bitirilip ölmesi mi istendi? siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
kanser öldürmez, kemoterapi öldürür |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|