|
|
|
|
#1 |
|
Şükür Rabbim, Rabbim olduğun için.
Şükür bedenim, bende olduğun için. Şükür ey dünya, hala olduğun için. Şükür yüreğim, beni taşıdığın için. ************************ Yüreğin kanadığında saranım var mı? El uzatıp tutanın var mı? Seninle ağlayan gülenin var mı? Şükür ey Rabbim insan olduğum için. ************************* Aldığım her nefeste, gördüğüm her nesnede. Yaptığım her duam da, sevinç te kederde. Gelen her bela da ve musibette. Şükür ey Rabbim beni unutmadığın için. *************************** Güneşin parladığında, yağmurun yağdığında, Havanın karadığında ve gecenin ortamında. Ay’ın aydınlığında ve yıldızının parladığında. Şükür ey Rabbim, ışığım olduğun için. *************************** En mutsuzluğumda yanımdasın bilirim. Üzülme der! gibi sevindirirsin, yüreğimi okşarsın. Bir müjde verir gibi neşe katarsın yüreğime. Şükür Rabbim bu günümü yaşattığın için. **************************** Ben unutsamda bazen senin yüceliğini. Sen kucaklayı verirsin bebeğin gibi. Burdayım korkma ben seninleyim dersin adeta. Şükür Rabbim beni unutmadığın için. **************************** Ben bir yaralı kuzu sen çobanım. Dağa taşa takılmış ağlar dururum. Düştüm düşecem derken sızlaya sızlaya. Şükür Rabbim yine beni kucaklayı verdin ***************************** Ne kadar şükretsem azdır rabbime. Hala beni sevdiğini bile bile katlanır her isyanıma. Yine tutar elimden yaralarımı sarar yüreğiyle. Şükür Rabbim şükür verdiğin her nefesime. **************************** Sen insan değilsin ki, yalan söyleyesin. Sen yalancı değilsin ki vaadlerini tutmayasın. Sen ben değilsin ki, nankörlük edesin. Şükür Rabbim şükür beni sevdiğin için
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yâ Rabbi lütfunla hidayet ettigin kalbi tekrar dalalete sapıklıga meylettirme..
Belaları bizden def eyle.. Ey Affı çok olan, günahları örten Rabbim! Bize azab etme , Bizi bağışla , Bizi affeyle... |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|