Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Adalet ve Kalkınma Partisi Adalet Ve Kalkınma Partisi Forumu, AK Gençlerin Partisi.

Stil
Seçenekler

Alt 08-31-2007, 06:07   #11
Kullanıcı Adı
vuslat_19
Standart YEREL YÖNETİMLER
şişlide oturuyorum mustafa sarıgül iki seçimdir şişliyi elinde tutuyo kendisinden çok memnuz aslında şişliye çok hizmet etti ama ben oturduğum yeri akp belediyesi yönetsin istiyorum inş bu seçimlerde şişliyi akp alır
vuslat_19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2007, 06:11   #12
Kullanıcı Adı
Amenna__
fatihte oturuyorum mustafa demirden memnunuz fakat birde sarkıcıları getirdiği kadar birazda bizim camianın sanatcılarını getirse sorun kalmıyacak:
Amenna__ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2007, 15:49   #13
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Ne güzel herkes AK başkanlarından memnun. Hatta Mustafa Sarıgül bile memnuniyet vermiş. Oysa ki bizim Büyükşehir ve merkeze bağlı 2 belediyeden biri olan Şehitkamil Belediyesi reklamın ötesine gidemediler. (Her 3 belediye AK Partinin) Merkeze bağlı diğer belediye de Şahinbey. Konuşulanlara bakılırsa ondan da memnun olan yok. Celal Doğan (CHP-Büyükşehir) ve Mehmet Bozgeyik (FP-Şehitkamil) yaptıkları hizmetlerle her kesimi memnun etmişlerdi. "Gelen gideni aratır" sözü bizim belediyeler için söylenmiş sanki. İnşallah gereksiz olan kavşak ve kaldırım çalışmaları çabuk biter de Doğalgaz çalışmalarına hız verirler. Yani asıl yapmaları gereken işlere başlarlar inşallah. Selam ve dua ile..
HOGE_MERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2007, 03:34   #14
Kullanıcı Adı
aktürkiye
çankayadan hiçbir şekilde memnun değilim değiliz ama ankara büyük şehirin üstüne tanımam :D
aktürkiye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2007, 14:46   #15
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
G.Antep Büyükşehir ve işi devrettiği firma, doğalgaz kazısını ve hat döşeme işini 20 günde tamamladı. (Sadece 1 cadde-100 metre) Yaklaşık 20 gündür asfaltlanmasını bekliyorduk. Her taraf toz duman. Nihayet bugün üşendiler ve asfalta başladılar. Bakalım kaç günde bitirecekler..
HOGE_MERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2007, 14:49   #16
Kullanıcı Adı
ibrahim44
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
http://www.bahcelievler.bel.tr/

Bahçelievlerde oturuyorum..Belediye Başkanımız Osman Develioğlu..İlçenin Çehresi tamamen değişti ..Değişim rüzgarı devam ediyor.
aynen katılıyorrum sana kardeşim teşekkürler OSMAN DEVELİOĞLU......
ibrahim44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2007, 15:46   #17
Kullanıcı Adı
by_halo
Ben koacelinde oturuorum Sn İbrahim Karaosmanoğlu ilimize çok büyük hizmetleri oldu şehrimizi tamamen değiştirdi ancak ilimizdeki küçük belediyeler tamamen kendi menfaatlerine çalışıyor özellikle Kullar Belediyesi ama il başkanları ve Sn karaosmanoğlu bunları gördünden şüğhemiz yoktur yerel seçimlerde inş bu yanlışlılar düzeltilir..
by_halo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2007, 23:11   #18
Kullanıcı Adı
Tayyip34
Ben İstanbul'da oturuyorum. Belediye reisimiz Kadir TOPBAS beyin çalışmalarından memnunuz. Kendisine başarılar diler, ellerinden öperim...
Tayyip34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)