![]() |
#1 |
![]() TÜBİTAK yarışmasına Anafen damgası
TÜBİTAK'ın düzenlediği 14.Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı'nın sonuçları açıklandı. Anafen İlköğretim Okulları 3 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalyayla 63 madalyadan 10'unun sahibi oldu. ![]() TÜBİTAK’ın düzenlediği 14.Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı’nın sonuçları açıklandı. Anafen İlköğretim Okulları 3 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalyayla Türkiye’deki 63 madalyanın 10’unun sahibi oldu. Bu on öğrenciden altısı TÜBİTAK yaz kampına seçildi. Yaz kampının akabinde Türkiye Matematik Olimpiyat Takımı’na seçilecek öğrenciler belirlenecek. Ayrıca ilköğretimden üç ve 15 yaş altından üç öğrencinin seçildiği Balkan Olimpiyatları’na katılan toplam altı öğrenciden ikisi yine Anafen Okullarındandı. TÜBİTAK Ulusal Matematik Olimpiyatları’nda şu öğrenciler derece aldı: M. Efe AKENGİN(Altın), Süheyp BİLİCİ(Altın), M.Zahid ÖZTÜRK(Altın);Burak VARICI(Gümüş), Recepcan ADIGÜZEL(Gümüş), Ömercan DURMUŞ(Gümüş),Mustafa Ebrar AKTAŞ (Gümüş); Onur FİŞEK(Bronz), Hatip ADIN(Bronz), Ahmet Hakan ÖZYURT(Bronz)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |