|
![]() |
#1 |
![]() Ortadoğu ve akdeniz topluluklarında bir eve veya yere gittiğinizde kapıdan girer girmez o yerin insanlarına saldıramazsınız.
Hakaret edemezsiniz. Adama beğenmiyordun da burada ne işin var diye sorarlar. Çünkü o yerdeki insanlar birbirlerini seven ve sayan insanlardır. Eğer biri o insanların içine girip saldırıyor, bulundukları yere hakaretler ediyorsa ya girebilmek için o yerin insanları gibi davranmıştır yada o yere girebilmiş ama memnun olmamış kişi veya kişilerden yardım almıştır.Yani provakötördür. Hem mekanı beğenmeyeceksiniz , içindeki personel ve hizmeti beğenmeyeceksiniz hemde inatla oraya gireceksiniz sonrada oradakilere hakaretler edeceksiniz. Bu ya edepsizliktir ki "illede edep , illede edep " sözünü hatırlatırım, ya durumdan vazife çıkartmıştır ve şöyle yaptım böyle yaptım demek , yaptıklarını delil gösterip başka yerlere kendisini kabul ettirebilmek içindir , ya kendini örf ve adetlerini bilmemekdir , ya aile terbiyesi almamış olmaktır , yada hakkaten kaşınmaktır. Benim bildiğim örf ve adetlerimize göre , bir yere girdiğimizde kendimize gösterilen yere otururuz , söz hakkı verildiğinde konuşuruz. Üst başa kurulup oradakileri yok sayıp sallayıp durmayız. Misafir adabı bana göre böyledir.Misafirlik de 3 günden sonra biter. İlk mesajlarında ak parti forum üye ve yöneticilerine , onların değerlerine saldıran arkadaşlar çok merak ediyorum nasıl bir ortamda yetiştirildiniz ve acaba bu coğrafya ile bir alakanız var mı? ![]() Sayın ak forum yönetici ve halis üyeleri hakkınızı helal edin.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|