![]() |
#14 |
![]() Gökleri kucaklasın kolların, gel içime
Ellerin gözlerimin mehtabını süslesin Akıyorsun ırmaklar gibi hayallerime Büyülüyor gönlümü sanki rüyada sesin Naz ile uğulduyor kulaklarımda meltem İğneli bakışların yıktığı viraneyim Istırap sergilerken yüzünde, binbir sitem Neyleyim visalini, ben artık divaneyim Masmavi bir denizin ortasında ve kırgın İçiyorum çöllerin bütün susuzluğunu Damla damla kuruttu bu sevda ve bu yangın Mendillerin gözümde arayıp bulduğunu En acı duygularla bakıyorum göklere Bahçıvanlar şimdi hep diken yetiştiriyor Rabbim, kavuşmasamda dünyada çiçeklere Ebediyyet bahçesi artık beni bekliyor Şafakla kapanacak içimdeki yaralar İklimleri ruhumun yaprağında gizledim Issızlık ülkesinde çürürken hatıralar Arş'ın hiç değişmeyen iklimini özledim Mutluluk diyarına gideceğim göklerden Nur ile penceremi bezeyecek çiçekler İhtirasın, ölümün olmadığı o yerden Meçhuller dünyasını dolduracak melekler Büyülüyor gönlümü sanki rüyada sesin Akıyorsun ırmaklar gibi hayallerime Ellerin gözlerimin mehtabını süslesin Gökleri kucaklasın kolların, gel içime Gökleri kucaklasın kolların, gel içime Ellerin gözlerimin mehtabını süslesin Akıyorsun ırmaklar gibi hayallerime Büyülüyor gönlümü sanki rüyada sesin Naz ile uğulduyor kulaklarımda meltem İğneli bakışların yıktığı viraneyim Istırap sergilerken yüzünde, binbir sitem Neyleyim visalini, ben artık divaneyim Masmavi bir denizin ortasında ve kırgın İçiyorum çöllerin bütün susuzluğunu Damla damla kuruttu bu sevda ve bu yangın Mendillerin gözümde arayıp bulduğunu En acı duygularla bakıyorum göklere Bahçıvanlar şimdi hep diken yetiştiriyor Rabbim, kavuşmasamda dünyada çiçeklere Ebediyyet bahçesi artık beni bekliyor Şafakla kapanacak içimdeki yaralar İklimleri ruhumun yaprağında gizledim Issızlık ülkesinde çürürken hatıralar Arş'ın hiç değişmeyen iklimini özledim Mutluluk diyarına gideceğim göklerden Nur ile penceremi bezeyecek çiçekler İhtirasın, ölümün olmadığı o yerden Meçhuller dünyasını dolduracak melekler Büyülüyor gönlümü sanki rüyada sesin Akıyorsun ırmaklar gibi hayallerime Ellerin gözlerimin mehtabını süslesin Gökleri kucaklasın kolların, gel içime. Nurullah Genç |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|