Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Siz ya uyurgezer bir biçimde yazıyorsunuz,yada yazdıklarınızdan bi habersiniz!Konunun ilk sayfasında dökümler mevcuttur!Akıl edip bakarsanız görürsünüz!Ben yine kopyalayıp önünüze döküyorum!..Ve ne yazık ki burada kulanmış olduğunuz dansöz gibi kıvırma tabiri size yavaş yavaş uymaktadır!!Sizi yine açıkça uyarıyorum;Zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışmayınız,secat arz ederken sirkatinizi açıkça ortaya dökmektesiniz!Ben boş yere kimsenin günahını almam!..
Uyarıya bahsi geçen döküm aşağıdadır;
Alıntı:
aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı
asla tatmin etmedi...
samimiyetten uzak..resmen medya şaklabanlığı yaptı...zevksiz değilim denize girerim..mağaradan çıkmadık..yapmayın ya müslüman gerekirse mağara adamı olur ..ama asla dininden taviz vermez..!!!bunu en iyi hoca bilmeliydi..
resmin bana zararı olmadı..beni size yaklaştırdı diyor ya...resmen bu söze bittim..ya onlara yaklaşsan ne yaklaşmasan ne...
deprem için özür dilemiş ..ne güzel..ama buda samimidir inşaalah..
biz biliyoruzki bizim günahlarımız başımıza gelen afetlerin tetikleyicisidir...ama sözleri o dönem inanılmaz iticiydi.......!!!
zaten barbi olayı facia..o haberi duyunca ...ya pes hoca dedim..bi sapık damgası yemediğimiz kalmıştı ..sayenizde onuda derler...
diyemediki..insan suretini bi bebeğe yapmak caiz değil...kıvırdıda kıvırdı..
Terbiyesizlik etmeyin arkadaşım. Şaklaban sizsiniz. Kıvıran da sizsiniz dansöz de. Hocaya böyle bir şeyi nasıl söylersiniz. Müslüman mağara adamı olmaz arkadaşım olamaz. İslam dini en ileriyi arar ve savunur ne biçim sözler bunlar...
|
o zaman bu yazdığınızı o bölümün altına yazıcaksınız kardeşim. o yazdığımın sonuna kadar da arkasındayım. Uyarınız dikkate alınmamıştır bilgilerinize...
Hocaefendiye kıvırıyor diyen insana istedğimi derim. sizin arkadaşınız olması yandaşlığa yer vermenize gerekçe olamaz.
ayrıca bir yetkiliye yakışmayacak derecede çirkef bir tutumunuz var. açıkçası görüşleriniz çok da umrumda değil. aynı yazıyı birdaha yazarsa aynı lafları bir daha kullanırım. dediğim gibi uyarın umrumda değil arkadaşım. bu forumun kurallarını senden iyi bildiğime emin ol.
üyelik tarihime bakarsan kuralları da gayet iyi bilebileceğimi anlarsın.
ben hakedene hakettiği şekilde davrandım ve davranırım haberin olsun.
sana kolay gelsin haydi uğurlar ola...