![]() |
#8 |
![]() SEVGİLİ
gerçek mutluluk sevgiliyle birlikte olmaktır. yürümek sevgiliyle aynı yolda adım atmaktır. gülmek,sevgilinin gülüşünde hayat bulmaktır. ağlamak,sevgilinin gözyaşlarına dokunmaktır. ahiret,ebediyyen onunla oturmak ve konuşmaktır. sevgiliyle yürürken yolların sonu yoktur.sevgilinin yanında zamanda yoktur ismail acarkan(ölümü özlemeyen aşkı anlayamaz) ÖNCE KALBE AKAR GÖZYAŞLARI Seni terk edeceksem görüşmeyelim öyle mi? Bir gün senle ayrılırsak bir daha buluşmayalım mı? Bilmem ki sevgili Nasıl bir sevgidir senin yaşadığın... Ve bu yaşadığına sevgi denebilir mi? Korkarım ki gönlün yere bağlıyken Sen göklerin sevgisini arıyorsun Bedeninin gözleriyle gökleri görmek istiyorsun Ben ötelerin insanıyım ama Sen beni dünyanın insanı sanıyorsun Ben seni sevgiye, sen bana sahip olmaya çağırıyorsun. Ben seni ötelere, sen beni dünyaya çağırıyorsun Artık ağlamak istemiyor musun? Halbuki aşk gözyaşlarına talip olmaktır. Acıyı yüreğinde kimseye sezdirmeden taşımaktır Sevgi, sevdiğiyle acısını değil sevincini de paylaşmaktır Aşk, gelmeyeceğini bile bile beklemektir Aşk küreksiz bir kayıkla okyanusa açılma cesaretini göstermektir. Kapıyı açmayacağını bildiğin halde Sabırla kapıyı çalmaktır Terk edeceğini bile bile ona sarılmaktır Sitemsiz ve şüphesiz... Sevgiliden bir yudum sevgi istemek değil O'na gökler dolusu sevgi sevgi sunmaktır Karşılıksız, hiçbir şey istemeden... "Nerden çıktın karşıma" demek değil, Acılarını sevgiliye vermek değil; sevgilinin acılarını da yüklenip sevgilinin sevinci olmaktır Var mısın böyle bir sevgiye sevgilim! Cennete gitmek için cehennemlerden geçmeye var mısın? Kavuşmak için bin yıl beklemeye var mısın? İsmail ACARKAN |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|