|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Rıfat, işte bak bu söylemin olmamış kardeşim. Her ne kadar diğer söylemlerinede birkaç satır yazardım ama bunu okuduktan sonra onların önem dereceleri düştü diğerlerinin. Bak güzel kardeşim bizler burada konu açıyoruz tartışıyoruz, zamanı geliyor sertleşiyoruz ama bu senin yazdığın çok farklı birşey. Bunu nasıl yazabiliyorsun ? Bu söylem "bizler - sizler" diye ayırımcılık yapanların ağızlarına yakışır, o ağızlarda sakızdır bu kelimeler. Ben kendi adıma söyleyebilirimki bu vatan toprağını korumak için geçmiştede gelecektede cahili, okumuşu, başı kapalısı, açığı, namazını kılanı, kılmayanı, içki içeni, içmeyeni, müslümanı, alevisi, dinsizi, solcusu, sağcısı işte bütün bunlar o gün geldiğinde bu vatan için üzerine düşen görevi yapar. Ama sen böyle haddin olmayarak "dindar - dindar olmayan" yaftası etiketi yapıştırırsan, keser döner sap döner işlerine girersen olmaz, evet o sap döner hepimize birden yapacağını yapar. Sonra elin amerikalısı ingilizi yahudisi ülke kaynaklarını sömürürken bön bön bakarız birbirimize, "ulan biz ne yaptık" deriz. Benim ailem müslüman, dedem öyleydi, nur içinde yatsınlar rahmetliler öyleydi, annem öyle, ben öyleyim ama ne hikmetse sizlerin gözünde bir türlü "müslüman" olamıyoruz bizler. Sizler buna karar verecek mertebeler misiniz, sizmi bunun ayırımını yapacak kişilersiniz ? Senmisin bu yüksek rütbe insanı, sanamı kalmış bunun kararını vermek ? Bunun ne anlama geldiğini biliyor musun sen ? Rıfat bu vatanın gerçek sahipleri sizseniz biz kimiz kardeşim ha biz kimiz ? Biz kimiz biz ? Anlat sen kimsin ? Aklını başına al, ayırımcılık yapmadan adam akıllı kelimeler kullan.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|