Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Resim & Fotoğraflar Resim ve Fotoğraf paylaştığımız bölümümüz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-10-2009, 20:50   #21
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
olcayatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel açılardan çekim yapmışsın. tebrikler. Profesyonel fotoğrafçımısın ?

Yok yok tamamen amatörce.

Eşim ve çocuklarla bir kaç sene de bir istanbula gezmeye gidiyoruz, bu sene iyi kötü bir kameramız vardı onunla çekelim istedim.

Forumda da paylaşmak aklıma geldi.

Teşekkürler.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2009, 22:36   #22
Kullanıcı Adı
dilemma
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Göremeden dönecek olsanız bile ilerde mutlak görün derim. Mutlaka gezin, ayrı bir zaman ayrın kendinize ve mutlaka bi istanbul turu yapın.
İnşallah düşünüyoruz İstanbul turunu. Şuan Bursa'dayım. Bu kadar yakına gelip görememek üzdü biraz.
Konya'dan tekrar bir İstanbul turu düşüncemiz var inşallah, belki Ramazana denk gelir.
Kısmet.
Özendim size, ben de Bursa fotoğraflarımı ekleyeceğim inşallah
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2009, 23:43   #23
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
dilemma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnşallah düşünüyoruz İstanbul turunu. Şuan Bursa'dayım. Bu kadar yakına gelip görememek üzdü biraz.
Konya'dan tekrar bir İstanbul turu düşüncemiz var inşallah, belki Ramazana denk gelir.
Kısmet.
Özendim size, ben de Bursa fotoğraflarımı ekleyeceğim inşallah
Bursa fotoğraflarınızı bekliyoruz

Bursaya bir kaç kez gitme imkanım oldu ama yalnızdım, görev vs. vardı, pek fazla gezip fotoğraflama imkanım olmadı.

Bilemiyorum forumda gördünüz mü bir kaç tane bursa seyahatiyle ilgili foto paylaşmıştım:

http://www.akpartiforum.com/kendi-ob....html?t=101269

İnşaallah bende sırf gezmek amacıyla bir bursa düşünüyorum ama ne zaman nasip olur bilemiyorum.

Konyadan da güzel fotolar bekleriz bu arada, konyanın meramını, alaaddin tepesini vs.

Bir ay kadar önce konyayı bi turladık ama fotoları paylaşmadım. Aktarabilirsem onları da bi ara paylaşayım inşaallah.

Konu redyellow tarafından (08-10-2009 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir..
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)