Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-14-2009, 10:16   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Namaza saygı istedi dövüldü
Dindarlara yönelik baskı toplumun her katmanında kendini gösterirken, son hadise Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Doğanlar köyünde yaşandı.

Ailesiyle birlikte haftasonunu geçirmek için Erdek'e bağlı Doğanlar köyüne giden Kamil Kızılkaya ve oğlu Bilal Kızılkaya, camide namaz kılındığı sırada darbuka çalan kişiyi uyardıkları için dövüldüler.

Geçtiğimiz hafta sonunu ailesiyle birlikte geçirmek için Erdek'e gelen Kamil Kızılkaya, tatil için geldiği Doğanlar köyünde yaşadıklarını Vakit'e anlattı. “Senelerden beri bu köye tatil yapmaya geliyoruz. Camiye bitişik köy kahvehanesinde sürekli düğünler oluyor. Köyün yerlisi olmadıklarını bildiğimiz kişiler kahvehane önünde içki içerek eğleniyorlardı. Akşam ezanı okunduğu sırada çalgıya ara verdiler. Namaz sırasında ise darbuka çalan kişi sürekli darbukaya vuruyor, darbuka sesleri de namaz kılanları rahatsız ediyordu. Akşam namazını kılıp çıktığımda darbuka çalan kişiyi uyardım” diyen ve sonra olay yerinden ayrıldığını söyleyen Kamil Kızılkaya yaşadıklarını şöyle anlattı: “Yatsı ezanı okunurken de çalmaya ara verdiler. Namaz kıldığımız sırada darbuka sesleri aynı şekilde duyuluyordu. Namazı kılıp tekrar uyardığımda ismini sonradan öğrendiğim Hakan Güney arkamdan gelip ağzımı kapatarak beni yere düşürdüler. Yaklaşık 30 kişi bana ve oğluma vurarak vücudumuzda çeşitli yaralar oluşmasına sebep oldular. Bunlar köy halkından değillerdi” diye konuştu.

VAKİT

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-14-2009, 10:17   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alt 08-14-2009, 10:22   #3
Kullanıcı Adı
sudaduran
bunlar böyledirler işte 30 kişi biraya gelince bişey olduk sanırlar,tek başlarına sesleri çıkmaz,dünyanın çakma delikanlıları bunlar işte
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2009, 10:27   #4
Kullanıcı Adı
BlueMoon
yazık günah ya bişey demiyorum artık.

dinin açıkça alay konusu olduğu, dinsizlerin islama açıkça küfür etme cüretini gösterdiği bir çağda yaşıyoruz.

meydanlarda islamiyete "irtica" yakıştırmasının yapıldığı insanların utanmadan "ateistim, inamıyorum kardeşim ne var bunda" dediği bir çağda yaşıyoruz.

hep bunlar vaad edilen kıyamet alametleridir
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2009, 10:28   #5
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Mahalle baskısı....;)
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2009, 10:35   #6
Kullanıcı Adı
BlueMoon
asıl mahalle baskısı yapanlar kendileri bir de bizi suçlarlar utanmadan..
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2009, 10:48   #7
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Onlar yavuz hırsız misali vatanın gerçek sahibi bizler istediğimiz gibi yaşayamadığımız gibi baskı yapıyor suçlamasınında altında kaldık malesef........
Alt 08-14-2009, 10:54   #8
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Bunların nufus kağıdında dinleri İSLAM diye geçiyor yazık...

Sözde müslümanlar işte...
Alt 08-14-2009, 10:58   #9
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunların nufus kağıdında dinleri İSLAM diye geçiyor yazık...

Sözde müslümanlar işte...
Sözde müslüman olmakla kalsalar neyse ama özde masonluk yapıyorlar o daha tehlikeli....
Alt 08-14-2009, 10:59   #10
Kullanıcı Adı
xhidayet
Genelde özellikle köy yerlerinde Kutsal değerlere karşı daha duyarlı olurlar ama.. Her yerde olduğu gibi cehalet sınır tanımıyor... Kınıyorum....
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)