|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Evvela hiç kimse seni yobazlıkla yahut vicdansızlıkla yaftalayamaz buna emin olabilirsin kardeşim burası öyle bir site değil..;) Çıkarsa'da tek,tük çıkar genel'de kemalist geçinen tipler olur onlarada gereken cevap verilir..;) Hani Peygamber Efendimiz(s.a.v) ahir zamanı anlatan bir Hadisin'de "Köpek eniği ve hınzırı terbiye edip yetiştirmek, kendi soylarından bir çocuğu yetiştirmekten daha kolay ve daha hayırlı olacak." buyuruyorya işte tamda bu yaşadığımız zaman diliminden bahsediyor.. Bu cinayeti devlet meselesi haline getirdiler'de o kızın o kadar serbest ve ahlak dışı hayat sürmesini ve onu bu hayata sürükleyen anne ve babasını hiç eleştirmediler.. Sen kızını gecenin bir vakti saldım çayıra mevlam kayıra hesabı dışarı salıpta kimlerle arkadaşlık ettiğini kontrol etmezsen,dikkat etmezsen olacağı bu... Hem bu Türkiye'de ki ilk olay değil ki bir sürü örneği var sonda olmayacak büyük ihtimal... Bir defa kızının evlilik dışı bir erkek arkadaşı olduğunu biliyorsan(bilip,bilmediğini bilmiyorum o kadar yakından takip etmiyordum bu hadiseyi bilmiyorsa zaten daha büyük kabahat niye takip etmiyor.?) Mantıken kızının tecavüze uğrama yüzdesinin çok fazla olduğunu kafana sokman gerek ve bu duruma müdahale etmen gerek... Ha birde bu olayda ki gibi kızın satanist,sapık yada psikopat birine rastlarsa kafasının kopartılıp bir çöp tenekesine atılmasıda doğal bir olay suçun yarısıda aile olarak sizde...! Kızınızda suçlu aklı var mantığı var o müstehcen kılıkla o tip bir insanla evlilik dışı arkadaşlık kurması kendi akılsızlığı ama takip etmediğiniz için siz ondan daha çok suçlusunuz... Siz kızınızın evlilik dışı erkek arkadaşlar edinmesine aldırış etmediğiniz için suçlusunuz.. Siz kızınıza bu kadar serbest bir hayat sunduğunuz için suçlusunuz.. Siz kızınıza Dinini öğretmediğiniz için suçlusunuz... Tabi aynıları Cem denen yaratığın ailesi ve kendisi için'de geçerli sonuç olarak İslamsızlık=kaos-anarşi-katliam,vs,vs,vs...
![]() Konu depare tarafından (09-20-2009 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
bar, ders, hayat, hikmet, katil, münevver, testere, ölüm |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|