|
|
#4 |
|
bugün sokaklardaki vahim durumu görünce 28 şubat sürecinin başarıyla sonuçlandığını düşünebiliriz.
yaşanan bu trajedi üzerinde boş geyik yapmak yerine,saldırmak yerine,nerden nasıl toparlayabiliriz,düzeltebiliriz,bunları düşünüp konuşmak yerinde olur... insan,beşer şaşar.ölüm kapımızı çalıncaya kadar nefisle mücadelemiz devam edecek ki,o son nefeste dahi yakamızda olacak... örtülü çıplaklar olarak anlandırılan sınıfa üzülüyorum,onlara saldırılmasına üzülüyorum,çünkü ''bilmiyorlar,bilselerdi yapmazlardı'' derdi peygamber efendimiz... bu ülkede dindar insanlar üzerinden oynandı siyaset.ve seçimlerdeki kepazelikleri de biliyorsunuz çarşaf açılımı vs. oynanmaya devam ediyor... olan da geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklara,gençlere,kızlara oluyor... dini eğitimlerini tam anlamıyla alabilselerdi,sekiz yıllık kesintiz eğitim olmasaydı,imam hatip liseleri katsayı adaletsizliği ile boğulmasaydı...bugün bu trajedi yaşanmazdı... siz psikoloji nedir bilir misiniz!?ergen psikolojisi nedir!? gençlerin hem ergen hem psikolojik durumlarını bu yasaklar içinde,haksızlıklar içinde bir düşünün!!!itilmişlik,kovulmuşluk,rencide edilmişlik,horlanmışlık...örtülü olduğu için!!! siz okula tesettürlü olarak okula girmek istediğiniz için,kapıdan köpek gibi kovulmanın sancısını yaşadınız mı hiç!!! onlar gayet zeki ve başarılı kızlar...onlar insan...onlar iyi ve kötünün arasında savaşını sürdüren,kazanacak olan kızlar... on beş yaşına gelince yaz kurslarında veya liselerdeki komik dinkültürü ve ahlak bilgisi dersi görebilme şansını yakalayanlar buyrun örtülü çıplaklar... bunun d'sini de göremeyenler buyrun imolar... hayırlı uğurlu olsun....vatan sağolsun... |
|
|
|
|