![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç ? 18:55 2-İsim? Ömer 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 04/02/1987 4-Dövmen varmı ? Dövme haram olduğu için/Hayır.. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Oldum galiba ![]() 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? İkiside değil..Ara sıra Türk malı'nı kullanırım ama.. 8-Tercih ettiğin rakam ? 28209 9-Sevdiğin müzik türü? Def.. 10-En sevdiğin çiçek ? Gül(O'nu(s.a.v)temsil ettiği için..) 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Çekiştirmeli sohbetler.. 12-Sevdiğin renkLer? Bordo,yeşil ve siyah.. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Gaybı bilemem.. 14-Aşıkmısın? Mü'min olan herkes aşıktır..Önce Allah'a,sonra Resûlüne(s.a.v) 15-AiLeiLen mi tek mi? Aile hayatından daha huzurlu bir ortam var mı.? 16-Tuttuğun takım ? Koyu olmasa da,bu soruyu soranlara Fenerbahçe derim.. 17-OLmazsa oLmazın ? İman,28209,cüzdan ve Capoeira.. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Çok samimi arkadaşım yok uzaklarda.. 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Klavyeyi.. ![]() 20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? Bende kalsın.. 21-En nefret ettiğin hareket? Benim yok..Başkasında ise;sokakta yaşayan hayvanlara tekme atan insanlara çok kızarım.. 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Abes bir soru..Rabb'im böyle takdir ettiyse razı gelmek gerekir.. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Anlayabilse... 24-Takma adın ? Bekir(anlamı;uyumayı sevmeyen,gece bile birşeylerle uğraşan,sabah erken uyanan) 25-En sevdiğin spor? Tabiî ki;Capoeira.. 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Açıksözlü.. 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe,yarım yamalak Arapça.. 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Aga,buyurun,Rabb'im razı olsun.. 29-$imdi saat kaç? 19:06 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Açıköğretim okuyorum.. Konu Ömer Bekir tarafından (10-10-2009 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|