kulandığınız tabir bana karşı olmasada"" SÜNEPELEŞMEK" bana da KAFANI TOPLA uyarısı ben 32 yaşındayım en son 15 yaşından önce babam söylemişti bu sözü.98-2000 arası şimdikinden çok daha zor koşullarını delik deşik binaları boşaltılmış köyleri yalınayak gezen çocukları şehitleri canlı yaşadım ve herkestan fazla hassaiyetim var.bir kısıma eşitlik daha fazla hak vereceğim dersenz birey devlete sorar şimdiye kadar hak hukuk yokmuydu?yoksa kimsenin kürtlere düşmanlık yaptığı yok onlar zaten cumhurbaşkanı bile çıkaran TC nin bir parçası. hak vermek sözcüğü şimdiye kadar hakkı hukukları yoktu kendilerine ayırımcılık yapılıyordu demek değilmidir?
Evet bundan önce hakları olmayan, hatta yok sayılan,köyleri yakılan,göçe zorlanan,işkenceyle yola getirilmeye(ne yoluysa artık bu) çalışılan,insan yerine konmayan bir topluma haklarını vermek istiyor akparti.Devletin ölümden başka birşey vermediği düşünülünce "Kürdüm" diyebilmek ne büyük bir "kimlik hakkı"dır onlara göre!Ki vatandaşlık haklarını bile bu insanlara horlayarak ve "Sen Türksün" diyerek veren bir devlette; ziyadesiyle "acaba altından ne çıkacak"diye bakmak gayet normal karşılanabilecek bir görüş olmuştur burda.Oysa ki "nedensiz yere dağa çıkabilir mi bir insan?" diye sorgulamak gereksiz sayılmıştır hep bazıları tarafından.Neden daha on dokuz yaşına yeni girmiş bir gencin dağda ölmesi garip ve kötü karşılanmaz da "Barış" için atılan adımlar zilletten sayılır?Sizin gibi zihniyetler var oldukça daha çok Silvan'lı,Diyarbakır'lı,Batman'lı,Bingöl'lü çocuk ölür!Yok!Artık buna dur diyen bir hükümet var iktidarda.Cesur ve halkını seven,dünyaya açılmış bir başbakan var ki örümcek bağlamış zihniyetleriniz ve sadece bana hak verilsin tarzı riyakarca gösterişleriniz son bulacak ALLAH'ın izniyle.
Çok istiyorsanız savaşın devam etmesini çıkın dağda savaşın.Bir dağı size verelim;orda kendi kendinize düşmancılık oynayın(!)Haaa! Yalnız size silah verilirse siz dağdan iner masum halkı da öldürürsünüz bu kana susamışlıkla.
Bu açılım olacak siz istesenizde istemesenizde.Türkiye artık ortaçağ zihniyetlerinin elinde değildir."İstemezzük" demekle ancak sünepeleşilir!