Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-01-2009, 15:40   #25
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Esra yorumlarınız ile karşılaşmak ve o bölgede zirve varlığınız ile görüşlerinizi sınamak çok hoş .
çok teşekkür ederim Yalçın Bey..Siz de olmasanız forumda yazar mıydım bilmiyorum..İyi ki sizin gibi "büyük düşünen" insanlar var.

Alıntı:
ben orada dağda savaştıysam bir amaç içindi vatan borcu içindi.terör hali başka bir bölgede olsaydı belki başka bir bölgede olurdum. kürtlere düşmanlığımdan değil..o dağın başında bekleyenler olmasa sen evinde huzur içinde bu foruma yazabilirmiydin herşeyden önce bunu düşün.otobüs yakmak bankaları taşlamak köy basmak bebek kurşunlamak öğretmen kaçırıp öldürmek hak aramak mıdır?silvanlı batmanlı genç hakkını bu şekilde mi aramalı? daha bugün başakşehirde İETT otobüsü yakıldı.o otobüsü yakan bilmez mi belki sabah bacısı o otobüsle işine gidecek okuluna gidecek.haksızlık hukuksuzluk varsa hakalmanın yolu bu değildir.zaten herkes eşit benim birçok kürt arkadaşım var hatta mardinli bir iş arkadaşım var.kürtçe konuşur namazında niyazında iyi bir insan. ben ona türkçe konuş demem zaten diyemem öyle bir hakımda yok .sen bu forumda yazıyorsun sana sen kürtsün yazma diyen var mı? eğer ben sana sen kürtsün benim gittiğim kaliteli hastanede tedavi olamazsın gittiğim kaliteli okulda okuyamazsın devlet dairelerinde işe giremezsin,meclise girip milletvekili olamazsın ,cumhurbaşkanı olamazsın,seçimlerde oy kullanamazsın, bu foruma yazamassın, benim semtimde oturamazsın dersem bu KÜRT AYRIMCILIĞI olur var mı böyle bir şey yok ÖYLEYSE NEYİN HAKKI?ben ne kadar türküm diyebiliyorsam sen "ben TÜRK değilim KÜRDÜM "diyebiliyorsan bu özgürlüktür haktır ben ne kadar hakka sahipsem sende o kadar hakka sahipsin.hakkım yok diyen haksızlık yapmış olur ayırım var diyen esas ayırımcılık yapmış olur.bu yüzden kimse aşağılık kompleksine kapılmasın.Daha fazla da bu konuda yazmayacağım.

Forumda yazmama izin verdiğiniz için teşekkür ederek başlamak istiyorum fakat ben saf kürt değilim,SETA'nın yaptığı araştırmaya göreTürkiyede yaşayan kürtler ve türklerin %40 akraba tespitinde olduğu gibi ben de akrabayım ve kanımda kürt kanı da dolaşıyor.Ama herşeyden evvel "İNSAN"ım.İnsanlara insan olduğu için değer veriririm üstelik ırkçılık yapanlara da ırkıyla başbaşa kalmış insanlığını kaybetmiş mahlukat olarak bakarım.Burada kimse PKK savunuculuğu yapmadı ki bizler kürt "halk"ının haklarından bahsederken siz PKK ile cevap verdiniz bundan anlaşılıyor ki siz bütün kürtlere PKK lı diyecek cürreti gösterip küstahlık yapıyorsunuz.İnsanların çektiği eziyetleri bile bile hala hangi hak diyecek yürek vicdandan arınmış görünüyor.Anayasal değil sosyal adaletsizlikten bahsediyoruz ki özal zamanına kadar anayasal adaletsizlik de diz boyu idi.Siz dağda kaldığınız için halka inememişsiniz.Üstelik yazılanları okuyabilmekten ziyade anlayabilmek önemlidir.Üstte anlattım diye söylüyorum..
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)