![]() |
#2 |
![]() Bu habere en çok Şamil Tayyar sevinecektir. Günlerdir, Faruk Ünsal'ın çetelerle olan irtibatından bahsedip nasıl hala Emniyet Şube Müdürü olarak görevde olduğunu anlayamadığını söylüyordu. İşte yazısından bazı kesitler:
** "Emniyette Neler Oluyor/ 21 Ekim 2009 Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal da Şamil Tayyar’a dava açanlar kervanına katılmış. Veli Küçük, Muzaffer Tekin, Zekeriya Öztürk, Güler Kömürcü, Tuncay Özkan, Metin Çetinbaş, Süheyl Batum, Aydın Doğan, Aydın Ayaydın gibi çok sayıda saygın “müşteki” çizelgesindeki yerini almış. Bakırköy savcımız, saygın müdürümüzün itirazını ifademe ihtiyaç duymayacak şekilde titiz bir çalışmayla iddianameye dönüştürmüş, mahkeme de kabul etmiş. Yani, garp cephesinde yeni bir şey yok. Zaten Şamil Tayyar aleyhinde anahtar teslimi dava açılıyor. Müdürüm sanmasın ki, keramet kendinde. ... Emniyet müdürüne isnat edilen suçlama, çeteye yardım ve bilgi sızdırmak... ... Ankara’daki yaygın kanaate göre; Sakarya Emniyet Müdürü’nün arkasındaki güç, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gülcü’dür. ... Lakin; çete soruşturmasında yardım ve bilgi sızdırma suçlamasıyla ifade veren Sakarya Emniyet Müdürü’nün neden hala görevde olduğunu, Sakarya’da çete operasyonunu yürüten müdürün niçin İstanbul’a sürüldüğünü veya Konya’da başarılı bir çete operasyonu gerçekleştiren müdürün hangi sebeple Mersin’e gönderildiğini, birinin makul gerekçelerle izah etmesi gerekir. ..." Bugün tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedilen Sakarrya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal hakkında Şmail Tayyar'ın 10 gün önce yazdığı yazıyı okumak için yazının başlığına tıklayabilirisiniz |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
emniyet şube müdürü, karuk ünsal, sakarya emniyet |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|