|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Beni babam bile anlayamıyor ![]() Hep başbelası olduğum söylenir ![]() Aykırılık müstesnalığımdan kaynaklanıyor hani ![]() "Vücudum köle olsa da düşüncelerim özgürdür." Özgürlük herkes için güzeldir ki niye zincirlere hayran insanlar vardır anlamam.Düzene köle olanlar düzeni kuranlarla aynıdır halbuki. Özgürlük herkese özgürlük! Sağolasın kardeşim.Güzel düşünmek sanattır benim için sanatını konuşturmuşsun resmen.. ![]()
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() En'lerine layık gören bütün değerli dostlarıma teşekkür ettim..
![]() |
|
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() Sen bir sanat eseriysen, ben de senin düşüncelerini lanse ettiysem,ben sanat eserini, seni konuşturdum ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() En Aktif Üye: Ertuğrul Özgül , Özgün İrade , İshak Yılmaz , Ak_Kelebek , Erhan Karaca,
En Yardımsever Üye: Faruk Arslan , Yalçın Karaca , Eciftci , Özgün İrade, Objektif, En Ciddi Üye: Adem Etyemez , Abdullah Kaç, Üç Noktadan... , Ömer Bekir, Canan Erdoğan, Yalçın Karaca En Çok Rastladığınız Üye: Ertuğrul Özgül, Faruk Arslan , Olcay Atay, En Fanatik Üye: Hipermuhazafakar ve ben ![]() En Tatlı Başbelası üye: belam yokki tatlı olsun ![]() En Geveze Üye: En Karizmatik Üye: Yalçın Karaca , Özgün İrade, Kadim Dolunay , Adem Etyemez, Erdem Kepenek, turkuas , İshak Yılmaz, Asi_İsyankar En Kibar Üye: xhidayet , redyellow, Zeynep, Asi_İsyankar, Ömer Bekir , En Komik Üye: Tarihsever , Leyal , Abdullah Enes, *Azra* Erhan Karaca En Daimi Üye: Ümmü Seleme , Meçhul , Ak Kelebek Duyguseli Ertuğrul özgül , En Paylaşımcı Üye: Ertuğrul Özgül , İshak Yılmaz, MEÇHUL , Ümit AK , Abdullah Enes En Sevimli Üye: Abdullah Enes , Tarihsever , LeyaL, Mendakkadukka , Çilik, En Sinirli Üye: En Heyecanlı üye: Furkanca Bakış , Hipermuhazafakar , Urfalı Ahmedo , Erhan Karaca En Sabırlı Üye: YALÇIN KARACA ... En Sakin Üye: Gönülden , Feride , Faslı Gül , Kara Eşref , Dilemma , En iyi İmza: FarukArslan ve Duyguseli , Ak_Kelebek , Ferman, Eciftci, Ay Işığı En iyi Kullanıcı Adı: Ben ![]() En Efendi Üye: Ömer Bekir , Tarihsever , Bur_AK , elif zeynep , İ.H.ERGİN, Ruhi Zar , Faruk Arslan , ReyAKBay En Muhalefet üye: Geçiniyoz bu aralar yok öyle göze batan ![]() En Bilimsel üye: Hakan11 En Tekrarcı üye: Hiç farketmedim En Milliyetçi üye: Feyza , Olcay Atay , Esra Özdemir , En Özgürlükçü üye: Eciftci , Asi_İsyankar , Özgün İrade, En Aykırı üye: En iyi Yorum yapan Üye: Redyellow , Özgün İrade , Yalçın Kraca , İshak Yılmaz, Mpektas , Faslı gül, Eciftci En Kendine güvenen Üye: Duyguseli Faruk Arslan İshak Yılmaz En Anlaşılamaz üye: En Anlaşılır üye: Muhalefetleri şıp diye anlıyoruz ![]() En Yeteneğini yansıtan üye: Erdem Kepenek , Objektif , Turkuas , Kadim Dolunay , Konu Özgür Çağrı tarafından (11-18-2009 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() yakışmış ![]() ![]() not:sonradan eklediğin en iyi yorum için ayrıca teşekkürler Konu Berr Ak tarafından (11-19-2009 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Sağolasın kardeşim Allah razı olsun.... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|