|
![]() |
#1 |
![]() Ahmet kayanın terör örgütü bayrakları teröristbaşı bayraklarıyla konser vermesi, 'VALLAHİ APO'YU ÖZLEDİK' demesine kızanlara ırkçı - faşist - bu sitede yeri yok - devletin zulümlerinin ürünü - gözleri perdeli - kof zihniyetler vs gibi demediğiniz laf kalmadı. İnşallah bu forumu başkaları görmüyordur.
Varya asıl kof zihniyeti taşıyan tam ama tam sensin ve senin diğer ahmet kayadaşların ! Ben en sağlam kaynaklardan gördüğümü söylüyorum. Sen kimsin be ![]() http://www.kitaphaber.net/ihanet-cem...lent-orakoglu/ ETÖ zanlıları ve tarihçiler diyor ERGENEKON 160 YILLIK BİR ÖRGÜT DİYE ! Ben onun küpürlerinide buraya koymuştum. Atatürk döneminde yapılan zülümlerin o zamanki derin devlet olduğuna inanıyorum dedim ve halada inanıyorum. Tam ETÖ ile pişti oluyorlar. Asıl camdan bakıpya göremeyen kimler. Ben o devirdeki mason bürokratlarada dayanarak söylemiştim onu. SİZ İSE BİR İSPAT BİLE GETİREMEMİŞTİNİZ ! Yeter daha fazla DTP ağzı kullanmayın, BURASI AK PARTİ FORUMU !!! kimi dinliyorsanız dinleyin umrumuzda değil bir hainlere öfkede kusarız kurşunda sıkarız !
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|